Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

Hurjaa tykitystä! – NHL:n maalipörssin kärkinimi jatkaa uskomattomassa tahdissa

Detroit Red Wingsin ykköskentän hyökkääjät oli iskussa.
AOP

NHL:ssä nähtiin myöhään sunnuntaina Suomen aikaa melkoiset maalijuhlat. NHL:n runkosarjan musertavalla tavalla aloittanut Detroit Red Wings venytti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi. Red Wings kukisti kotiyleisönsä edessä kanadalaisjoukkue Calgary Flamesin selvin lukemin. Kotijoukkueen ykköskenttä kunnostautui tehoilemaan urakalla.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti jo viidennen voiton NHL:ssä putkeen. Runkosarjan ensimmäisen ottelun New Jersey Devilsin vieraana hävinnyt Red Wings kaatoi Calgary Flamesin kotiyleisönsä edessä. Red Wings oli Ryan Huskan valmentamaa Flamesia vastaan parempi lukemin 6-2.

Red Wings teki ottelun avauserään kaksi maalia ja siirtyi 3-0 -johtoon toisen erän alussa. Flames nousi toisen erän puolivälin kahdella maalilla 4-2’n ennen päätöserää. Kolmannessa erässä kotijoukkue ratkaisi pelin ensimmäisen reilun kolmen minuutin aikana iskemällä kahdesti.

Kotijoukkueen ykköstähti oli tehot 3+1 iskenyt Alex DeBrincat. Kesällä Ottawa Senatorsista isossa pelaajakaupassa Red Wingsiin siirtynyt laitahyökkääjä on tehnyt kuuteen otteluun kahdeksan maalia ja antanut yhteensä neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Red Wingsin ykköskentästä ruotsalaishyökkääjä Lucas Raymond syötti kolme maalia ja kapteeni Dylan Larkin iski tehot 1+1. Kuudennesta maalista vastasi puolustaja Jake Walman. Puolustaja Justin Holl keräsi ottelussa myös tehot 0+3.

Viisi Red Wingsin pelaajaa oli ottelun päättyessä teholukemassa +4. Ville Hussoa maalilla tuurannut James Reimer torjui voiton eteen yhteensä 29 kertaa.