Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Washingtonin tähtihyökkääjä pettyneenä – ”Kova tappio…”

Washington Capitalsin Evgeny Kuznetsov juhlii voittomaalia.
AOP

Kovin satsauksin tähän runkosarjaan tullut Ottawa Senators otti jälleen todella maukkaan voiton tililleen. Senators venytti voittoputken kolmeen otteluun kaatamalla Washington Capitalsin kotiyleisönsä edessä. Capitals on hävinnyt kolmesta ensimmäisestä ottelusta kaksi ja tehnyt varsinaisella peliajalla yhteensä kolme maalia.

Reilut 15 tuhatta katsojaa pääsi nauttimaan Ottawa Senatorsin murskavoitosta. D.J. Smithin valmentama Senators murskasi Spencer Carberyn valmennukseen siirtyneen Washington Capitalsin 6-1 -lukemin ja venytti voittoputken kolmeen otteluun.

Senators on kaatanut runkosarjan alussa Philadelphia Flyersin, Tampa Bay Lightningin ja nyt Capitalsin. Ainut tappio tuli vieraskaukalossa Carolina Hurricanesille.

Carberyn ensimmäinen kausi Capitalsin päävalmentajana ei ole sujunut toivotulla tavalla. Joukkue kärsi jo toisen tylyn tappion runkosarjan alkuun. Aiempi tapahtui kauden avauksessa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Senatorsia vastaan Capitals onnistui maalinteossa vain avauserässä, kun John Carlson kavensi pelin 2-1’n. Toisessa erässä Senators takoi kolme maalia ja karkasi suvereeniin voittoon.

– Tämä on kova tappio. Tuntuu, että jokaisesta mahdollisesta virheestä joita teimme kaukalossa kaveri pääsi rankaisemaan. Tällaista joukkuetta vastaan pelatessa tällaisia virheitä ei saisi tapahtua, kertasi edellisen ottelun ratkaissut Evgeni Kuznetsov.

Päävalmentaja Carbery oli tyytyväinen joukkueensa alkuun ottelussa.

– Tykkäsin siitä miten pelasimme ensimmäisessä erässä. Se oli varmaan hyvin lähellä parasta 20 minuutin jaksoa meidän pelissämme tällä kaudella. Tulos ei ollut niinkään ongelma, olisi pitänyt pysyä vain pelissä kiinni.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL