Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Philadelphian pettynyt päävalmentaja – ”Se ei ole hyvä resepti…”

Philadelphia Flyersin ruotsalaislupaus Emil Andrae debytoi.
AOP

NHL:ssä tähän kauteen mielenkiintoisesta tilanteesta lähtenyt Ottawa Senators onnistui nappaamaan ensimmäisen voiton. Senators kaatoi kauden kotiavauksessaan Philadelphia Flyersin vakuuttavan esityksen jälkeen. Senators ratkaisi ottelun toisen erän maaleillaan eikä antanut enää kolmannessa erässä vieraille mahdollisuutta nousta otteluun mukaan.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators pelasi todella vakuuttavan kotiavauksen NHL:ssä. Senators kaatoi todella heikon Philadelphia Flyersin selvin lukemin 5-2. John Tortorellan valmentama joukkue oli läpi illan erikoistilanteita lukuun ottamatta pahasti Senatorsin jaloissa.

Flyers nousi ottelussa 2-1 -tilanteeseen ylivoimalla avauserän erän lopulla, kun kanadalaishyökkääjä Travis Konecny siivosi Anton Forsbergin torjunnasta tulleen paluukiekon sisään. Toisen erän lopulla Flyers kavensi pelin suorasta hyökkäyksestä välittömästi 3-1 -maalin jälkeen, kun loistavasti pelannut Cam York tykitti kiekon ohi Forsbergin, joka torjui ottelussa 19 kertaa.

Flyersin ruotsalaislupaus Emil Andrae pelasi uransa ensimmäisen NHL-ottelun. Andrae pelasi Nick Seelerin parina kolmosparissa ja sai peliaikaa yhteensä 16.27

Päävalmentaja Tortorella ei ollut kovinkaan tyytyväinen joukkueensa heikkoon esitykseen ja syytti yksinkertaista asiaa tappiosta.

–  Me emme antaneet itsellemme edes mahdollisuutta tässä pelissä, kun otimme niin paljon jäähyjä. Senators on todella taitava joukkue. Me blokkasimme vain kahdeksan laukausta. Se ei ole hyvä resepti otteluun. Senators hallitsi myös kiekkoa suurimman osan peliajasta.

Senatorsilta ottelussa kaksi maalia meni kapteeni Brady Tkachukin ja puolustaja Jakob Chychrunin nimiin. Chychrun teki joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia ja Tkachuk kaksi viimeistä. Senatorsin 3-1 -maalista toisessa erässä vastasi puolustaja Jake Sanderson joka teki otteluun tehot 1+1.

Flyersin maalilla Carter Hart oli läpi illan ongelmissa Senatorsin hyökkäysten kanssa. Kanadalaiselle merkittiin yhteensä 26 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL