Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n superlupaukselta huima alku! – ”Hän on tärkeä osa joukkuetta”

Arizona Coyotes juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä tähän kauteen todella mielenkiintoisesta tilanteesta lähtenyt New Jersey Devils pelasi jo toisen kotiottelunsa tälle viikolle. Ensimmäisestä ottelusta joukkueelle tuli kassaan kaksi pistettä, kun Detroit Red Wings kaatui 4-3 -lukemin. Toisesta ottelusta tuli mukaan vain piste, kun Devils menetti kolmannessa erässä johdon NHL:n yhdelle heittopusseista eli Arizona Coyotesille.

Andre Tourignyn valmentama Arizona Coyotes otti todella maukkaan voiton kauden ensimmäisestä ottelustaan. Coyotes kaatoi vieraskaukalossa pitkän kaavan kautta Lindy Ruffin valmentaman New Jersey Devilsin 4-3 -lukemin.

Ottelussa Coyotes nousi kolmannessa erässä tasoihin ja onnistui kahdesti rangaistuslaukauskilpailussa maalinteossa, kun Devils ei osunut kertaakaan.

Coyotes karkasi avauserässä johtoon, kun Matt Dumba laukoi terävällä rannelaukauksella kiekon ohi Akira Schmidin. Sean Durzi naulasi toisessa erässä ylivoimalla pelivälineen toistamiseen Schmidin taakse. Kahteen ensimmäiseen maaliin Coyotesin yhdysvaltalaistähti Clayton Keller teki erinomaiset esityöt.

Coyotes menetti johtonsa toisessa erässä, kun Devils onnistui tekemään kolme maalia putkeen. Kolmannessa erässä kuitenkin yhdysvaltalaisten yhteys toimi erinomaisesti, kun Logan Cooley vapautti Nick Schmaltzin maalintekoon. NHL-debyyttiään pelannut Cooley syötti kaksi maalia, sillä kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuden kolmosvaraus keräsi syöttöpisteen myös Durzin 2-0 -maaliin.

– Me uskomme häneen, me tiedämme mitä hän pystyy tekemään kaukalossa. Te näette hänet tällä hetkellä tulokaspelaajana, mutta me näemme hänet kovana pelaajana meidän joukkueelle. Hän on tärkeä osa joukkuetta ja Cooley parantaa jokaisessa pelissä peliään, kehui kanadalaisvalmentaja Tourigny.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL