Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Winnipeg Jets virittää uutta nousua! – Palkkakatossa loistava tilanne

Winnipeg Jetsin ykköskenttä Mark Scheifelen johdolla.
AOP

NHL:ssä kanadalaisjoukkue Winnipeg Jets on yksi niitä organisaatioita jolta voidaan odottaa menestystä jokaisella kaudella. Viime kausi näytti jo siltä, että joukkue kääntyy uudelleenrakennuksen pariin. Tuoreimmat siirrot osoittavat kuitenkin sitä, että nykyisellä rungolla yritetään menestyä myös jatkossa. Jetsillä on loistava tilanne palkkojen suhteen tulevaisuudessa, jos nuoret lupaukset osoittavat lupauksensa todeksi.

Winnipeg Jetsin GM:nä läpi organisaation historian toiminut Kevin Cheveldayoff on tehnyt hyvää työtä tänä kesänä. Cheveldayoff sai revittyä hyvän palautuksen kanadalaissentteri Pierre-Luc Duboisista, joka päätyi Los Angeles Kingsin riveihin pelattuaan reilut kaksi kautta Jetsin paidassa. Nämä palautukset helpottavat tulevaisuuden rakentamista, sillä Jets sai kolme urallaan eteenpäin pyrkivää hyökkääjää kokoonpanoonsa.

Tälle kaudelle Jetsin kokoonpano on ollut jo pitkään lukossa, mutta ensi kaudelle on loistavat lähtökohdat. Jetsillä on kaikkien tärkeiden pelaajien kanssa sopimukset tehtynä ensi kaudelle ja palkkatilaa on todennäköisesti yli 15 miljoonaa dollaria käytettävissä.

Alkavan kauden mielenkiintoisimmat pelaajat tulevaisuuden kannalta ovat keskushyökkääjä Cole Perfetti ja isokokoinen puolustaja Logan Stanley. Kumpikin on Jetsin entisiä ykköskierroksen varauksia ja kumpikin on rajoitettuja vapaita agentteja ensi kesänä.

Mikäli Perfetti pystyy pelaamaan ehjän kauden ja suoriutuu korkealla tasolla Jetsin kärkihyökkäyksessä, niin tulevaisuuden rakentaminen sujuu varsin mallikkaasti. Parhaimmillaan Perfetti voi muodostaa loistavan kärkisentterikaksikon yhdessä seitsemän vuoden jatkosopimuksen saaneen Mark Scheifelen kanssa.

Tällä kaudella kaudelle 2025-26 Jetsillä on sopimus vain kolmen hyökkääjän, ykköspuolustaja Josh Morrisseyn ja ykkösmaalivahti Connor Hellebuyckin kanssa. He syövät palkkakatosta vain 33,65 miljoonaa dollaria. Mikäli Jets onnistuu Perfettin kanssa tekemään hyvän jatkosopimuksen, niin organisaatiolla on mahdollisuudet palkkakaton noustessa tehdä kovia hankintoja.

Tuolla kaudella NHL:n palkkakaton oletetaan olevan reilusti yli 90 miljoonaa dollaria ja nykyisistä johtavista hyökkäyspään pelaajista vain Nikolaj Ehlers sekä kesällä hankittu Gabriel Vilardi tarvitsevat tuolle kaudelle jatkosopimukset. Puolustajista Dylan Samberg on rajoitettu vapaa agentti ja kaipaa jatkosopimuksen yhdessä syvyyshyökkääjien Morgan Barronin sekä Rasmus Kuparin kanssa.

Menestyksen kannalta Jetsin tulee kuitenkin selvittää onko Rick Bowness oikea päävalmentaja pitkässä juoksussa?

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL