Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Connor Bedardin johdolla kohti kukoistusta – Chicagon hyökkäyksestä puuttuu laatua

St. Louis Blues taipui Connor Bedardin edustamalle Chicago Blackhawksille harjoitusottelussa.
AOP

Chicago Blackhawks lähtee ensimmäiseen kauteensa Connor Bedardilla mielenkiintoisista lähtökohdista. Joukkueelta on tälläkään kaudella turha odottaa menestystä, mutta suuntaviivoja tämäkin kausi tulee koko organisaatiolle antamaan.

Luke Richardsonin valmentaman Chicago Blackhawksin hyökkäyksen kiistaton tähti on Connor Bedard. Nuorelle kanadalaislupaukselle on asetettu todella kovat odotukset. Kovimmat odotukset ovat 40 maalin luokkaa hyökkääjälle, mikä on utopistinen ajatus.

Bedardin ympärille GM Kyle Davidson on hankkinut kokeneita pelaajia. Palkkakattonsa kanssa isoissa ongelmissa oleva Boston Bruins kauppasi Taylor Hallin Blackhawksiin. Hall on pelannut harjoituskaudella samassa kentässä Ryan Donaton ja Bedardin kanssa.

Hallilla on sopimusta kaksi vuotta jäljellä. Mikäli Hall onnistuu tehoilemaan Bedardin kentässä, niin Blackhawks tulee tekemään hyvän pelaajakaupan kanadalaishyökkääjän voimin.

Kokemusta Blackhawksin heikkoon hyökkäykseen tuovat Corey Perry ja Nick Foligno. Kumpikin saapui kesällä vapaiden markkinoiden kautta tuuliseen kaupunkiin. Tyler Johnsonilla on vielä tämä kausi nykyistä sopimusta jäljellä. Hyökkääjä oli viime kaudella joukkueen kuudenneksi paras pistemies.

Paras pistemies viime kaudella Blackhawksissa vielä tälle kaudelle jatkavista hyökkääjistä oli Andreas Athanasiou. Athanasiou iski 81 otteluun 20 maalia ja yhteensä 40 tehopistettä.

25-vuotias kanadalaishyökkääjä Taylor Raddysh iski viime kaudella 20 maalia. Hyökkääjällä on alkava kausi nykyistä sopimusta jäljellä. Kanadalainen saapui Tampa Bay Lightningista Blackhawksiin jättimäisessä pelaajakaupassa, jossa Brandon Hagel päätyi mestarisuosikin riveihin talvella 2022.

Saksalaishyökkääjä Lukas Reichel on urallaan pelannut NHL:ssä 34 ottelua. Näissä on syntynyt 16 tehopistettä. Tällä kaudella Reichelin vastuu tulee varmasti kasvamaan ja se tarkoittaa tehojen nousua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL