Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -voittajan ura päätökseen – ”Odotettu ratkaisu…”

Toronto Maple Leafsin Jake Muzzin ja entinen maalivahti Jack Campbell.
AOP

NHL:stä kantautui maanantaina ikäviä uutisia, kun mestarisuosikkeihin lukeutuva Toronto Maple Leafs tiedotti odotetusta asiasta. Joukkuetta useammalla kaudella palvellut kanadalaispuolustaja Jake Muzzin on joutunut lopettamaan uransa. Muzzin pelasi runkosarjassa viimeksi vuosi sitten syksyllä muutaman pelin.

NHL-urallaan yhteensä 683 ottelua runkosarjaa pelannut kanadalaispuolustaja Jake Muzzin on joutunut lopettamaan uransa. Toronto Maple Leafsia viimeiseksi urallaan edustanut puolustaja on lopettaessaan 34-vuotias. Muzzin saa Maple Leafsista työpaikan, sillä entinen huippupuolustaja aloittaa joukkueen ammattipelaajien seuraajana eli jenkkitermein ”pro-skouttina”.

Woodstockin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva vasemmalta laukova puolustaja oli Pittsburgh Penguinsin viidennen kierroksen varaus kesän 2007 NHL:n varaustilaisuudesta. Muzzin ei urallaan pelannut yhtään ottelua Penguinsin paidassa, sillä kanadalainen teki vapaana pelaaja kesällä 2009 sopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa. Muzzin vietti Kingsissä yhteensä reilut seitsemän kautta ennen pelaajakauppaa Maple Leafsiin.

Kingsin vuosinaan Muzzin pääsi juhlimaan Stanley Cupia kaudella 2013-14. Muzzin oli 24-vuotiaana puolustajana yksi Kingsin kulmakiviä yhdessä Drew Doughtyn, Slava Voynovin ja Willie Mitchellin kanssa.

Urallaan NHL:ssä yhteensä 294 tehopistettä iskenyt peruspuolustaja kaupattiin Maple Leafsiin kesken kauden 2018-19. Muzzinista Maple Leafs maksoi ykköskierroksen varausvuoron, puolustaja Sean Durzin ja laitahyökkääjä Carl Grundströmin Kingsille. Kings käytti varausvuoron puolustaja Tobias Björnfotin varaamiseen. Durzi pelaa tällä hetkellä Arizona Coyotesissa ja Grundström taistelee Kingsin alaketjuissa peliajasta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL