Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan huippujoukkue teki kovan hankinnan

Lahden Pelicansin Anton Mylläri.
AOP

Liigan yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Lahden Pelicans on aloittanut kauden melko nihkeästi. Joukkueella oli pidempi tappioputki päällä, joka katkesi vieraskaukalossa toista mestarisuosikkia vastaan. Nyt joukkue saa uuden peliviikon peleihin lisää voimaa alakertaan, kun tuttu pelaaja teki sopimuksen organisaatioon.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans vahvistuu kaikille Liiga-faneille tutulla ruotsalaispelaajalla. Pelicans on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen Anton Myllärin kanssa. Myllärillä on uraltaan kokemusta Lahdesta, joten Suomen Chicago ei pääse yllättämään.

33 vuotta helmikuussa täyttävä ruotsalaispuolustaja on kotoisin Västeråsin kaupungista. 186 senttiä pitkä vasemmalta laukova puolustaja painaa reilut 90 kiloa. Tällä kaudella puolustaja ei ole pelannut missään. Viime kaudella 58 otteluun Liigan runkosarjassa ruotsalaiselle kertyi 15 tehopistettä.

– Hieno saada Mylläri tänne, koska pakkipäässä on ollut vähän loukkaantumisia ja pelikielto Michal Jordánille. Hienoa, että ollaan saatu Mylläri meille tosi nopealla aikataululla, hän auttaa meitä varmasti todella paljon puolustuspelissä, kertoo Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen seuran tiedotteessa.

Pelicans pelaa tällä viikolla yhteensä kolme ottelua. Keskiviikkona Pelicans pelaa KooKoota vastaan kotonaan. Perjantaina on luvassa vierasottelu Turun Palloseuraa vastaan. Lauantaina Pelicans pelaa jälleen kotonaan sarjakärki Tampereen Tapparaa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga