Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Detroit Red Wingsin jättihankinta tehoili! – NHL:n heittopussi jäi täysin telineisiin

Detroit Red Wingsin J.T. Compher ja Daniel Sprong ovat uusia pelaajia organisaatiossa.
AOP

NHL:ssä viimeisillä kausilla ulos NHL:n pudotuspeleistä jääneet Detroit Red Wings ja Chicago Blackhawks kohtasivat harjoitusottelussa maanantain vastaisena yönä. Ottelusta saatiin melkoiset maalijuhlat, kun Red Wings oli kotiyleisönsä edessä murskalukemin nuorta Blackhawksia vastaan parempi. Ottelussa Red Wingsin kesän huippuhankinta tehoili.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti varsin maukkaan voiton maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Red Wings kaatoi Luke Richardsonin valmentaman Chicago Blackhawksin tylysti lukemin 6-1.

Ottelussa Red Wingsin kesän yksi kärkihankinnoista, eli keskushyökkääjä J.T. Compher oli hurjassa lyönnissä. Compher iski ottelussa maalin ja teki esityön kahteen. Compher iski ottelun loppulukemat 6-1 ylivoimalla kolmannen erän puolivälissä.

Colorado Avalanchea viime kaudet edustanut hyökkääjä teki esityöt Michael Rasmussenin iskemiin maaleihin. Rasmussen vei illan ensimmäisellään Red Wingsin avauserässä 2-0 -johtoon ja lisäsi johdon toisen erän puolivälissä viiteen maaliin. Rasmussen iski ottelussa Compherin tavoin kolme tehopistettä. 2-0 -maaliin myös suomalaispuolustaja Olli Määttä sai syöttöpisteen.

Suomalaispuolustaja Antti Tuomisto iski ottelussa yhden kotijoukkueen maaleista. Tuomisto iski lyöntilaukauksella Red Wingsin 4-0 -maalin toisen erän viidennellä minuutilla. Muista maaleista vastasivat Elmer Söderblom ja kesän vapaiden markkinoiden hankinta Daniel Sprong.

Viime kaudella TPS:n paidassa Liigaa pelannut Tuomisto on viimeisistä pelaajista Red Wingsin puolustuksessa, jotka tullaan lähettämään AHL:n alkukaudeksi. 22-vuotias puolustaja on Red Wingsin kakkoskierroksen varaus kesältä 2019.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL