Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti leikkaukseen! – Sivussa jopa jouluun

Andrei Vasilevskiy voitti ansaitusti Conn Smythe Trophyn.
AOP

NHL:n viimeisen vuosikymmenen kovin organisaatio eli Tampa Bay Lightning sai todella karmeita uutisia. Lightningin venäläinen ykkösmaalivahti Andrei Vasilevskiy joutui leikkaukseen, mikä voi tarkoittaa todella pitkää toipumisaikaa. Vasilevskiysta liikkui vielä aiemmin tällä viikolla todella optimistisia puheita, kun venäläistä ei oltu nähty harjoitusleirillä mukana.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on mielenkiintoisessa tilanteessa, kun runkosarja käynnistyy kahden viikon kuluttua. Joukkueen venäläinen ykkösmaalivahti Andrei Vasilevskiy joutuu NHL-toimittaja Kevin Weekesin tietojen mukaan selkäleikkaukseen. Operaatio on mitä ilmeisimmin todella pieni, sillä toipumisaikaa on arviolta vain parisen kuukautta.

Vasilevskiy on ollut 2020-luvulla NHL:n paras maalivahti. Urallaan venäläinen entinen ykköskierroksen varaus on torjunut yhteensä 425 ottelussa ja näistä voittoihin on päättynyt 263 ottelua. Vasilevskiy on torjunut kuudella edellisellä kaudella yli 30 voittoa. Paras kausi on toistaiseksi ollut kausi 2017-18, kun venäläinen aloitti runkosarjassa 64 ottelua ja torjui yhteensä 44 voittoa yli 92’n torjuntaprosentilla.

Lightning palkkasi kesällä kakkosmaalivahdiksi ruotsalaisen kiertopalkinnon Jonas Johanssonin kaksivuotisella sopimuksella. Johansson tienaa kaudessa 775 tuhatta dollaria. Lightningilla on Johanssonin takana putkessa Matt Tomkins ja Huge Alnefelt. Alnefelt torjui viime kaudella 33 ottelua AHL-seura Syracuse Crunchin riveissä 90,4’n torjuntaprosentilla. Voittoja ruotsalaiselle kertyi 17 kappaletta.

Kanadalaismaalivahti Tomkins pelasi kaksi edellistä kautta SHL:ssä. Viime kaudella Färjestadt BK:n riveissä Tomkins pelasi 32 ottelua runkosarjassa ja voitti niistä 20. Torjuntaprosentti Kanadaa olympialaisissakin vuonna 2022 edustaneella maalivahdilla oli 91,1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL