Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onko tässä NHL:n uusi superkenttä? – ”Huikea paikka nousta tähtipelaajaksi…”

Venäjän huippulupaava Ivan Miroshnichenko.
AOP

Viime kaudella NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Washington Capitals on virittämässä joukkuettaan kovaan lyöntiin alkavalle kaudelle. Capitalsin runko alkaa vanhentua jo käsiin, mutta joukkueeseen on myös uusia tulijoita. Yksi tällainen tulija on venäläislaitahyökkääjä, joka on kärsinyt lyhyen uransa aikana erilaisista loukkaantumisista. Harjoitusleirillä venäläiselle ollaan tarjoamassa mahtavaa paikkaa näyttää.

NHL:ssä viime kaudella kaikkien suureksi pettymykseksi pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Washington Capitals on uuden runkosarjan lähestyessä mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkueen pitkäaikaiset tähtipelaajat Alexander Ovechkin ja ruotsalaissentteri Nicklas Bäckström ovat jo kääntyneet urillaan ehtoopuolelle, mutta heille joukkueessa pyritään rakentamaan vielä menestysikkunaa.

Tällainen on ollut teemana kaikkien siirtojen puolesta menneen kesän aikana, sillä joukkueen puolustusta on vahvistettu merkittävästi, sekä Capitalsiin tuli uusi päävalmentaja.

Capitalsin hyökkäys on tuntunut viime kausina hieman kevyeltä, mutta alkavalle kaudelle on tapahtumassa muutos. Harjoitusleirillä vanha tutkapari Ovechkinin ja Bäckströmin myötä on lyöty takaisin yhteen, ja kaksikon oikeaan laitaan on asetettu venäläislupaus Ivan Miroshnichenko. Mikäli venäläisestä on pelaamaan NHL:ssä, niin tämä on erinomainen paikka kehittyä loistavaksi pelaajaksi, joka voi olla tulevaisuudessa jopa yksi sarjan kirkkaimmista tähdistä.

185 senttiä pitkä 19-vuotias laitahyökkääjä on Capitalsin ykköskierroksen varaus kesän 2022 varaustilaisuudesta. Ussuriyskistä kotoisin oleva laitahyökkääjä pelasi KHL:ssä Avangard Omskissa viime kaudella 23 ottelua ja teki yhteensä neljä tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL