Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n nuori organisaatio kaipaa kahta pelaajasopimusta! – Luvassa kovat palkat

Anaheim Ducksin Trevor Zegras kaipaa jatkosopimusta.
AOP

NHL:ssä pitkään yksi heittopusseista ollut Anaheim Ducks lähtee alkavaan NHL-kauteen mielenkiintoisesta tilanteesta. Ducks on vahvistanut kokeneilla pelaajilla joukkuetta ja nyt organisaatiolta voidaan odottaa jo nousua kuudennelle sijalle NHL:n Tyynenmeren divisioonassa. Ducksin mielenkiintoisin asia on kuitenkin se, että miten nuoret pelaajat kehittyvät uudessa valmennuksessa.

GM Pat Verbeek on tehnyt lyhyen aikansa aikana loistavaa työtä Anaheim Ducksin urheilujohtajana. Verbeek on tehnyt erinomaisia kauppoja muutamia loistavia sopimuksia. Alkavalle kaudelle Verbeek palkkasi myös pestinsä aikana ensimmäisen valmentajan, kun pitkään eri ammattilaissarjoissa palvellut Greg Cronin tulee Ducksin pääluotsiksi.

Ducksilla on pudotuspelien suhteen paljon tehtävää ja onkin odotettavaa, että enää joulukuussa joukkue ei ole mukana taistelussa NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelipaikoista.

Pudotuspelejä tärkeämpää organisaatiossa on saada nuorten ja äärimmäisten lupaavien pelaajien vyölle iso määrä otteluita. Näitä ovat muun muassa jo nyt supertähtistatusta kantava yhdysvaltalaissentteri Trevor Zegras ja kanadalaispuolustaja Jamie Drysdale.

Zegras on urallaan tehnyt 139 tehopistettä 180 otteluun. Kahdella viime kaudella hyökkääjä on onnistunut rikkomaan 60 tehopisteen rajan. Drysdale on kolmella kaudella pelannut loukkaantumisten takia vain 113 ottelua ja tehnyt näissä 40 tehopistettä. Toissakaudella kanadalainen teki 81 otteluun 32 tehopistettä. Viime kaudella loukkaantumiset päättivät puolustajan kauden kahdeksan ottelun jälkeen.

Kumpikin pelaaja on rajoitettu vapaa agentti, kun tulokassopimukset tulivat päätökseen. Nyt Verbeekin tehtävänä onkin miettiä tarkoin millaiset on pelaajien seuraavat sopimukset.

Zegrasin kohdalla voidaan odottaa kolmen vuoden mittaista siltasopimusta noin seitsemän tai kahdeksan miljoonan dollarin kausipalkalla, jonka jälkeen hyökkääjälle tehdään mammuttisopimus.

Drysdalen sopimusmarkkinoita häiritsee viime kauden loukkaantuminen. Kanadalaiselle voidaan odottaa kahden tai kolmen vuoden mittaista sopimusta noin kolmen miljoonan dollarin kausipalkalla.

Selvää on kuitenkin se, että kumpikin on pitkässä juoksussa organisaation kruununjalokiviä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL