Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Liiga-tähdelle karmaiseva takaisku

Leijonissa olympiakultaa juhlinut Leo Komarov leikkaukseen.
AOP

Liigan yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Helsingin IFK sai todella karmaisevia uutisia Liiga-kauden alla. Joukkueen yksi kesän kovimmista hankinnoista joutuu leikkaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että hyökkääjä on sivussa koko syyskauden Liiga-otteluista.

Ville Peltosen valmentamalle Helsingin IFK:lle tuli karmaisevia uutisia Liigan runkosarjan ensimmäisellä viikolla. Joukkueen kovaotteinen laitahyökkääjä Leo Komarov kärsi loukkaantumisen harjoitusottelussa Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan.

Komarovin vamma vaatii leikkaushoitoa ja hänet leikataan maanantaina Pihlajalinnassa. Toimenpiteestä vastaa ortopedian erikoislääkäri Lasse Lempainen. Komarov on tämän hetken arvion mukaan sivussa noin 4 kuukautta.

– Erittäin ikävä tilanne Leon kannalta. Tämä on se lajin nurja puoli ja loukkaantuminen on aina sattumien summa. ”Leksan” tuntien hän varmasti palaa kaukaloon entistä vahvempana ja täynnä virtaa ensi vuoden puolella, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Uusia hankintoja joukkueeseen ei viime hetken loukkaantumisen myötä haeta.

– Joukkue on rakennettu sillä periaatteella, että mikäli joku loukkaantuu, se avaa toisille pelaajille mahdollisuuden. Haluamme nähdä kauden aikana sisäistä kasvua joka osaltaan puskee koko ryhmää eteenpäin.

HIFK aloittaa liigakautensa perjantaina Tampereella. Ensimmäinen kotiottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona KooKoota vastaan.

Lähde. Helsingin IFK:n tiedote

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL