Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaksinkertainen Stanley Cup -mestari löi hokkarit naulaan

Andrew Ladd on pelannut viimeisen pelinsä jo NHL:ssä.
AOP

Pitkän uran NHL:ssä pelannut kanadalaishyökkääjä Andrew Ladd on päättänyt uransa. Ladd on kärsinyt uransa viimeisinä vuosina erilaisista loukkaantumisista, jotka pakottivat lopulta lopettamaan uran. Laddin pitkä sopimus päättyi viime kauteen.

Joulukuussa vuonna 1985 syntynyt kanadalaishyökkääjä Andrew Ladd on lopettanut uransa. Maple Ridgen kaupungista, Brittiläisen Kolumbian provinssista kotoisin oleva hyökkääjä voitti urallaan kahdesti Stanley Cupin. Tämä tapahtui tulokaskaudella Carolina Hurricanesin riveissä ja myöhemmin vuonna 2010 Chicago Blackhawksin riveissä.

Ladd pelasi urallaan yhteensä 1001 NHL:n runkosarjaottelua ja takoi 550 tehopistettä. Ladd teki parhaalla kaudellaan Winnipeg Jetsissä yhteensä 62 tehopistettä 81 otteluun. 50 tehopisteen rajan runkosarjassa monipuolinen laitahyökkääjä rikkoi yhteensä neljä kertaa.

Kesällä 2016 Ladd sai New York Islandersilta hurjan seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo oli yhteensä 38,5 miljoonaa dollaria. Laddin kausiansiot nousivat edellisestä sopimuksesta miljoonalla dollarilla. Aiemmalla sopimuksella hyökkääjä tienasi vain 4,4 miljoonaa dollaria, kun taas Islandersin antamalla sopimuksella Ladd sai keskimäärin 5,5 miljoonaa dollaria kaudesta.

Jättisopimuksensa aikana Ladd pelasi yhteensä 232 ottelua NHL:n runkosarjassa ja iski 84 tehopistettä. Viimeiset pelinsä ja samalla tuhannen ottelun rajapyykin kanadalainen sai täyteen toissa kaudella Arizona Coyotesin riveissä. Ladd pelasi 51 ottelua ja iski 12 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL