Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Jättiyllätys! – NHL:n supertähti jättää jääkiekon

Jonathan Toews kärsi burnoutista.
AOP

NHL:ssä yli vuosikymmenen Chicago Blackhawksin kapteenina toiminut kanadalaissentteri Jonathan Toews on ilmoittanut jäävänsä tauolle jääkiekosta. Toews on kärsinyt viime kausina loukkaantumisista ja viime kauteen kanadalaishyökkääjän pitkä sopimus Blackhawksin kanssa tuli päätökseen.

Uransa aikana kolme Stanley Cupia ja kaksi olympiakultaa voittanut kanadalaishyökkääjä Jonathan Toews on ilmoittanut jäävänsä tauolle jääkiekosta. 35-vuotiaan Toewsin pitkä kahdeksan vuoden mittainen sopimus Blackhawksin kanssa päättyi tähän kesään, joten hyökkääjä on tällä hetkellä vapailla markkinoilla.

Toewsin ura saattaa jatkua ensi kauden jälkeen, mutta tämän kauden ajan hyökkääjä kerää happea jääkiekosta.

Vuonna 1988 Winnipegin kaupungissa, Manitoban provinssista syntynyt Toews on pelannut NHL:n runkosarjassa yhteensä 1067 ottelua. Näissä on syntynyt hurjat 372 maalia ja yhteensä 883 tehopistettä. Viime kaudella Toews iski 15 maalia ja yhteensä 31 tehopistettä 53 otteluun.

Monipuolinen kahdensuunnan keskushyökkääjä on rikkonut urallaan kertaalleen 80 tehopisteen rajan. Tämä tapahtui kaudella 2018-19, jolloin Toews iski 82 otteluun 35 maalia ja yhteensä 81 tehopistettä. Yhdellä kaudella Toews on onnistunut olemaan piste-per-peli pelaaja, kun työsulkukaudella 2012-13 kanadalainen teki 47 otteluun 48 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL