Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n sveitsiläistähti löysi uuden kodin! – Siirtyy Kanadan puolelle

Detroit Red Wings Pius suter
AOP

NHL:ssä pitkään viihtynyt monipuolinen sveitsiläishyökkääjä Pius Suter on löytänyt uuden kodin itselleen. NHL:n aikoinaan varaamattomana pelaajana murtautunut hyökkääjä siirtyy seuraavaksi kiekkoilemaan Kanadan länsirannikolle.

NHL-uransa aikana vaan sarjan perustajaorganisaatioita Chicago Blackhawksia sekä Detroit Red Wingsia edustanut Pius Suter on löytänyt uuden kodin. Suter on tehnyt sopimuksen Rick Tocchettin valmentaman Vancouver Canucksin kanssa.

GM Patrik Allvin antoi sveitsiläiselle yhteensä kahden vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 3,2 miljoonaa dollaria. Suter tienaa siis kaudesta 1,6 miljoonaa.

Monipuolinen hyökkääjä on kotoisin Wallisellenin kaupungista. Suterilla on mittaa 180 senttiä ja vasemmalta laukova hyökkääjä painaa 80 kiloa.

Kolmella NHL-kaudellaan Suter on pelannut yhteensä 216 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 43 maalia ja 87 tehopistettä. Tehotilasto on lukemassa -19. Parhaalla kaudellaan 2021-22 Red Wingsin riveissä täyteen 82 ottelun runkosarjaan hyökkääjä teki hurjat 15 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä. Viime kaudella Suterille kertyi Red Wingsissä 79 ottelua ja näissä syntyi 14 maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL