Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Huippulupaava suomalainen matkaa Kanadaan!

Suomen Kasper Halttunen.
AOP

Tänä kesänä NHL:n varattu suomalainen huippulupaus Kasper Halttunen on tehnyt päätöksen ensi kauden seurastaan. Helsingin IFK:n riveissä viime kauden Suomessa kiekkoillut isokokoinen maalitykki siirtyy pelaamaan Kanadan OHL:n monen muun suomalaispelaajan tavoin. Halttunen hakee Kanadan junioriliigan kautta kokemusta ennen siirtymistään NHL-kaukaloihin.

San Jose Sharksiin kesän NHL:n varaustilaisuuden toisella kierroksella varattu suomalaishyökkääjä Kasper Halttunen siirtyy pelaamaan Kanadaan. Helsingistä kotoisin oleva 18-vuotias isokokoinen laitahyökkääjä pelasi viime kauden Helsingin IFK:n riveissä. Viime kaudella Halttunen pelasi Liigaa yhteensä 27 ottelua ja iski näissä yhden tehopisteen. A-nuorten SM-sarjassa HIFK:n riveissä 18 otteluun syntyi 18 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa Halttunen on esiintynyt kaksissa edellisissä MM-kisoissa. Toissa kaudella hyökkääjä teki kuuteen otteluun tehot 3+2 ja viime keväänä viiteen otteluun kuusi maalia sekä yhteensä kymmenen tehopistettä.

Dale Hunterin viime kaudella valmentamassa London Knightsissa pelasi yhteensä kymmenen NHL-varauksen omannut pelaajaa. Knights pelasi viime kaudella OHL:n finaaleissa voitokkaan runkosarjan jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga