Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussin uudelleenrakennus otti askeleen! – Tältä kokoonpano näyttää nyt

San Jose Sharks juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä viime kaudet melkoisessa limbossa ollut San Jose Sharks on merkittävästi vauhdittanut omaa uudelleenrakennustaan viimeisen vuoden aikana. Sharks on päässyt eroon kahdesta kokeneesta oikealta laukovasta puolustajasta ja on onnistunut tuomaan hyviä sopimuksia joukkueeseen lisää. 

David Quinnin valmennukseen viime kaudeksi siirtynyt San Jose Sharks on vauhdittanut merkittävästi uudelleenrakennusta. GM Mike Grier on tehnyt pelaajamarkkinoilla erinomaista työtä kauppaamalla ensin Brent Burnsin Carolina Hurricanesiin ja perään Erik Karlssonin vuotta myöhemmin Pittsburgh Penguinsin riveihin. Kumpikin puolustaja oli Sharksin tulevaisuuden kannalta turhia pelaajia, sillä joukkue ei olisi taistellut lähivuosina mestaruudesta.

Lisäksi Grier onnistui kauppaamaan jättimäisessä pelaajakaupassa sveitsiläisen voimahyökkääjän Timo Meierin New Jersey Devilsiin. Meierin sopimus olisi päättynyt viime kauteen, eikä Sharksin olisi ollut mitään järkeä kiinnittää parhaassa peli-iässä olevaa hyökkääjää jatkosopimukseen kovalla rahalla.

Ensi kaudeksi Sharksilla on kokoonpanossa viisi hyökkääjää, joiden sopimus loppuu ensi kevääseen. Nämä kaikki hyökkääjät ovat potentiaalisia kauppatavaroita tulevalla NHL:n siirtojen takarajalla. Kevin Labanc, Mike Hoffman, Anthony Duclair, Oskar Lindblom ja Alexander Barabanov toimii käytännössä kaikissa joukkueissa erinomaisesti kolmoskentissä. Duclair voi tehdä koviakin tehoja suuressa vastuussa ensi kaudella.

Sharks joutuu vielä maksimissaan kolme vuotta tulemaan toimeen kanadalaispuolustaja Marc-Edouard Vlasicin sopimuksen kanssa. Kokenut kanadalaispuolustaja pelasi viime kaudella erinomaisella tasolla viimeisten vuosien näyttöihin peilaten. Vlasicin seitsemän miljoonan kausipalkka on 36-vuotiaalle puolustajalle alle 20 minuutin vastuulla yksinkertaisesti liikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL