Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussi kiinnitti maalivahdin

Chicago Blackhawksissa pelannut Alex Stalock.
AOP

NHL:ssä viime kausilla yksi heikoimmista organisaatioista ollut Anaheim Ducks on kiinnittänyt NHL:n vapailta markkinoilta maalivahdin. Ducks on pestannut useissa eri organisaatioissa viihtyneen Alex Stalockin ensi kaudeksi organisaation palveluksiin. Ilman suurempia yllätyksiä tai loukkaantumisia maalivahtia ei NHL:ssä nähdä ensi kaudella.

Pat Verbeek on Anaheim Ducksin GM:n kiinnittänyt yhden maalivahdin organisaatioon lisää. Verbeek antoi kokeneelle Alex Stalockille vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on 800 tuhatta dollaria. Sopimus on yksisuuntainen, joten Stalock tienaa saman rahan oli sitten NHL- tai AHL-joukkueen matkassa mukana.

36-vuotias yhdysvaltalaismaalivahti on San Jose Sharksin neljännen kierroksen varaus kesän 2005 NHL:n varaustilaisuudesta. Stalock varattiin NHL:n vuorolla 112. St. Paulin kaupungista, Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva Stalock on 183 senttiä pitkä ja painaa 91 kiloa. Maalivahti on pelaamalla tienannut urallaan reilut yhdeksän miljoonaa dollaria.

11 NHL:ssä vietetyn kauden aikana maalivahti on aloittanut yhteensä 148 ottelua ja voittanut näistä 70. Nollapelejä maalivahdin tilille on kertynyt yhteensä 11 kappaletta. Stalock on urallaan edustanut Sharksin lisäksi Minnesota Wildia ja viimeisimpänä Chicago Blackhawksia.

Stalock on urallaan torjunut kolmella kaudella yli kymmenen voittoa NHL:ssä. Paras saldo syntyi kotikaupunkinsa Wildin riveissä kaudella 2019-20, kun 36 aloituksesta voittoon päättyi 20 ja torjuntaprosentti oli huima 91,0.

Ducksissa Stalockin edessä ovat John Gibson sekä Lukas Dostal. AHL:ssä pelivastuun Stalock saa jakaa Calle Clangin ja Gage Alexanderin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL