Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n parhaan hyökkääjän seurakaverille merkittävä sopimus!

Edmonton Oilersin Ryan McLeod
AOP

NHL:ssä mestarisuosikkien joukkoon noussut Edmonton Oilers on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Oilers on jatkanut lupaavan kanadalaishyökkääjä Ryan McLeodin sopimusta. Sopimus on organisaation menestyksen kannalta lähitulevaisuudessa erinomainen. Kun tämä sopimus päättyy, niin Oilersilla on paljon muutakin tehtävää organisaation tulevaisuuden kannalta.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers saa nauttia jatkossakin kanadalaishyökkääjä Ryan McLeodin palveluksista. GM Ken Holland antoi kanadalaissentterille kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 4,2 miljoonaa dollaria. McLeod tienaa sopimuksellaan siis 2,1 miljoonaa dollaria kaudesta.

McLeod on sopimuksen päättyessä rajoitettu vapaa agentti kesällä 2025, joten kaikki narut ovat Oilersin käsissä. Jatkosopimuksen perustarjous on arvoltaan 2,1 miljoonaa dollaria yhdeltä kaudelta.

Syyskuussa 24 vuotta täyttävä McLeod on kotoisin Mississaugan kaupungista Ontarion provinssista. 191 senttiä pitkä vasemmalta laukova keskushyökkääjä painaa 91 kiloa. McLeod on Oilersin kesän 2018 NHL:n varaustilaisuuden toisen kierroksen varaus. Oilers poimi hyökkääjän vuorolla 40.

McLeod on pelannut NHL:ssä reilun kahden kauden aikana yhteensä 138 ottelua. Tehopisteitä on syntynyt 45 kappaletta. Maaleja kanadalainen on onnistunut tekemään 20.

Ensi kaudeksi Oilers on käyttänyt palkkoja tällä hetkellä reilut 79 miljoonaa dollaria. Joukkueen tulee saada vielä puolustajatähti Evan Bouchard jatkosopimukseen. Palkkakatossa on reilut kolme miljoonaa dollaria tilaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL