Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Florida Panthers varasi viisi pelaajaa – Suomalaiset jäi tällä kertaa ilman varausta

Ruotsalaispuolustaja Albert Wikman sai varauksen Florida Panthersiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Stanley Cup -finaaleissa esiintynyt Florida Panthers ei montaa pelaajaa päässyt Nashvillessa varaamaan.

Paul Mauricen valmennuksessa tiensä aina Stanley Cup -finaaleihin tänä kesänä löytänyt Florida Panthers ei liikaa varaustilaisuudessa juhlinut. GM Bill Zito on kaupannut joukkueen tavoitellessa menestystä osan tulevaisuudestaan pois varausvuorojen muodossa. Tälle kesälle joukkueella oli käytössään vain viisi vuoroa ja joista yksi toiselle kierrokselle, ja loput myöhemmälle ajanjaksolle.

Panthers varasi kaksi kanadalaispelaajaa, kaksi ruotsalaispelaajaa ja yhden valkovenäläisen hyökkääjän.

Toisella kierroksella Zito pääsi kuuluttamaan kanadalaishyökkääjä Gracyn Sawchynin nimen. 180 senttiä pitkä oikealta laukova keskushyökkääjä on kotoisin Grande Prairien kaupungista, Albertan provinssista. Hyökkääjä edustaa WHL:ssä Seattle Thunderbirdsiä. Thunderbirdsin riveissä viime kaudella hyökkääjä takoi 58 otteluun yhteensä 58 tehopistettä. Pudotuspeleissä 17 otteluun syntyi kolme maalia ja 11 tehopistettä.

Neljännellä kierroksella varaus osui ruotsalaispuolustaja Albert Wikmaniin. Karlstadista kotoisin oleva 185 senttiä pitkä vasemmalta laukova puolustaja edustaa SHL:ssä Färjestadt BK:ta. Viime kaudella 11 otteluun ei syntynyt tehopisteitä. Wikman edusti Ruotsia alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Pelejä kertyi kaksi ja tehopisteet jäi tekemättä.

Viidennellä kierroksella Panthers poimi ruotsalaismaalivahti Olof Gliffordin. Isokokoinen Glifford ei ole vielä pelannut SHL:ssä otteluakaan. Kuudennella kierroksella varaus osui kanadalaispuolustaja Luke Coughliniin ja seitsemännellä kierroksella valkovenäläishyökkääjä Stepan Zvyaginiin.

Ensi kesälle Panthersilla on tällä hetkellä käytössään yhteensä kuusi vuoroa, joista ensimmäinen on kolmannelle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL