Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kestomenestyjä palaamassa parrasvaloihin? – Kaksi ruotsalaislupausta haaviin

Yhdysvaltain maalivahtilupaus Trey Augustine päätyi Detroit Red Wingsiin.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Viime kausina uudelleenrakennuksen kanssa loistavasti edennyt Detroit Red Wings hankki merkittävästi lisää syvyyttä Nashvillen reissulla.

Derek Lalonden valmennukseen viime kaudeksi siirtynyt Detroit Red Wings varasi NHL:n varaustilaisuudessa yhteensä 11 pelaajaa. GM Steve Yzerman pääsi huutamaan ensimmäisen 73 pelaajan joukossa riveihinsä kuusi uutta nuorta lupausta. Tämän jälkeen valintoja osui viisi. Kahdella ensimmäisellä kierroksella Red Wingsiin päätyi viisi lupaavaa pelaajaa joista kolme oli puolustajia.

Ensimmäisellä kierroksella yhdeksännellä vuorolla Yzerman kuulutti kanadalaishyökkääjä Nate Danielsonin nimen. 19 vuotta syyskuussa täyttävä 188 senttiä pitkä oikealta laukova keskushyökkääjä on pelannut kaksi edellistä kautta WHL:ää Brandon Wheat Kingsin riveissä kovilla tehoilla. Danielsonilla ei ole riittänyt toistaiseksi Kanadan nuorten maajoukkueisiin MM-kisoihin.

Ensimmäisen kierroksen toinen varaus osui ehkä koko varaustilaisuuden lahjakkaimpaan puolustajaan, kun ruotsalaispuolustaja Axel Sandin Pellikka tarttui matkaan 17. vuorolla. Oikealta laukova 180 senttiä pitkä puolustaja on kotoisin Gällivaren kaupungista. Kiekollinen puolustaja pelasi viime kaudella SHL:ää Skellefteån riveissä 22 ottelua ja iski yhteensä viisi tehopistettä. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa seitsemään otteluun syntyi 11 tehopistettä ja alle 20-vuotiaiden kisoissa seitsemään otteluun yksi syöttöpiste.

Huippulupaava maalivahti Red Wingsiin

Toisella kierroksella ensimmäisenä Red Wingsin varauksena vuorolla 41 nimensä kuuli yhdysvaltalaismaalivahti Trey Augustine. Augistine on South Lyonin kaupungista, Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva 185 senttiä pitkä huippulupaava maalivahti. Augustine täytti helmikuussa vasta 18 vuotta ja toimi siitä huolimatta maansa alle 20-vuotiaiden maajoukkueen ykkösmaalivahtina. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Augustine torjui kuudesta ottelusta kuusi voittoa 93,4 torjuntaprosentilla. Ensi kaudella maalivahti pelaa Michiganin yliopistossa.

Muuta varauksen saaneet pelaajat toisella kierroksella oli puolustajia. Vuorolla 42 Yzerman huusi kanadalaisen Andrew Gibsonin nimen ja vuorolla 47 yhdysvaltalaispuolustaja Brady Cleveland sai varauksen.

Kolmannella kierroksella Red Wingsiin päätyi ruotsalaishyökkääjä Noah Dower Nilsson. Neljännellä kierroksella kanadalaispuolustaja Larry Keenan. Viidennen kierroksen varaukset menivät yhdysvaltalaispuolustaja Jack Phelanin ja saksalaishyökkääjä Kevin Bickerin nimiin. Kuudennella kierroksella Red Wings poimi kanadalaismaalivahti Rudy Guimondin ja seitsemännellä kierroksella kanadalaishyökkääjä Emmitt Finnien.

Ensi kesälle Red Wingsillä on seitsemän varausvuoroa joista ensimmäisen kierroksen vuoro on ehdollinen Boston Bruinsin vuoro.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL