Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Matthew Dumba edelleen vailla uutta seuraa! – Myös nämä NHL-puolustajat etsivät uutta kotia

Minnesota Wildia pitkään edustanut Matt Dumba on edelleen ilman sopimusta.
AOP

NHL:n vapaat markkinat ovat olleet läpi kesän todella kuivat. Markkinoiden parhaat pelaajat lähtivät nopeilla aikatauluilla uusiin osoitteisiin. Edelleen NHL:n vapailla markkinoilla on tarjolla yksi laadukas puolustaja ja apuja syvyyteen.

NHL:n parhaat tarjolla olleet puolustajat ovat tehneet jo sopimukset uusiin seuroihin. Vielä tarjolla on yksi kahteen kärkipariin sopiva puolustaja. Muut puolustajat ovat enemmän tai vähemmän syvyyspuolustajia joukkueissaan, mihin heitä voi hankkia.

Kuumin nimi markkinoilla on Minnesota Wildia koko uransa edustanut Matthew Dumba. Oikealta laukova kanadalaispuolustaja oli aikoinaan Wildin ykköskierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta.

Reginan kaupungista, Saskatchewanin provinssista kotoisin oleva puolustaja täyttää 29 vuotta heinäkuun lopulla. Kiekollisena puolustajana tunnettu Dumba on tehnyt urallaan 598 otteluun 236 tehopistettä. Viime kaudella Dumba jäi 14 tehopisteeseen, mikä oli suuri pettymys. Kanadalainen on parhaalla kaudellaan tehnyt 50 pistettä.

Syvyyteen puolustajista on tarjolla Chicago Blackhawksista lähtenyt Caleb Jones sekä Ottawa Senatorsista pakit saanut Nick Holden. Lisäksi huippulupaava Cal Foote etsii vielä uutta kotia kuten myös kokenut Alexander Edler, jonka uran jatko on vielä iso kysymysmerkki.

Ruotsalaispuolustaja Edler on pelannut urallaan 1030 NHL-ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 104 maalia ja 439 tehopistettä. Edler on edustanut urallaan vain Vancouver Canucksia ja Los Angeles Kingsiä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL