Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Loukkaantumisherkkä NHL-tähti palaa kotimaansa kaukaloihin

Ondrej Kase jälleen sivuun kokoonpanosta.
AOP

NHL:ssä urallaan neljää eri seuraa edustanut tshekkihyökkääjä lähtee hakemaa vauhtia uralleen kotimaansa pääsarjasta. Tuore sopimus pitää hyökkääjän ainakin tulevan kauden Tshekin pääsarjassa suurjoukkueen riveissä.

Karel Mlejnekin valmentama HC Litvinov saa melkoisen vahvistuksen ensi kaudeksi. Litvinov on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen NHL:ssä neljää eri seuraa edustaneen voimahyökkääjä Ondrej Kasen kanssa.

Kase on 27-vuotias hyökkääjä, joka on kotoisin Kadanin kaupungista Tshekistä. Marraskuussa 28 vuotta täyttävä 182 senttiä pitkä laitahyökkääjä on Anaheim Ducksin NHL-varaus kesän 2014 varaustilaisuudesta. Kase poimittiin NHL:n seitsemännellä kierroksella numerolla 205.

Hyökkääjä pelasi Ducksin riveissä yhteensä 198 ottelua ennen siirtymistään pelaajakaupassa Boston Bruinsin riveihin. Ducksin riveissä syntyi yhteensä 43 maalia ja 96 tehopistettä. Bruinsissa Kase viihtyi vain kahdella kaudella ja pelasi loukkaantumisten vuoksi yhdeksän ottelua.

Bruinsista matka jatkui vuodeksi Toronto Maple Leafsin riveihin, jossa 50 otteluun syntyi 14 maalia ja yhteensä 27 tehopistettä. Maple Leafsista Kase ei saanut jatkosopimusta, joten hyökkääjä päätyi Carolina Hurricanesiin vapaana pelaajana. Hurricanesissa pelejä kertyi viime kaudella vain yksi.

Litvinov selvitti viime kaudella tiensä Tshekin Extraliigan pudotuspeleihin, mutta tippui ensimmäisellä kierroksella. Litvinov on juhlinut maan mestaruutta viimeksi kaudella 2014-15.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut