Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kovanyrkille jatkosopimus! – NHL-joukkue kiinnitti kovuutta hyökkäykseen

Minnesota Wildin Brandon Duhaime sai jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä pahoissa palkkakatto ongelmissa vielä kaksi seuraava kautta oleva Minnesota Wild on kiinnittänyt runkohyökkääjän jatkosopimukseen. Wildilla on vielä tulevalla ja sitä seuraavalla kaudella Zach Parisen sekä Ryan Suterin ulosostoista aiheutuneita palkkoja syötävinä. Tästä syystä Wildin suuret hankinnat saavat odottaa tulevaisuuteen.

Dean Evasonin valmennuksessa erinomaista jääkiekkoa jo pitkään pelannut Minnesota Wild on kiinnittänyt lisää kovuutta hyökkäykseen.

Joukkueen GM Bill Guerin antoi vuoden mittaisen jatkosopimuksen Wildin syvyyshyökkääjä Brandon Duhaimelle. Duhaime oli tänä kesänä rajoitettu vapaa agentti, joten oikeudet pysyivät organisaation hallussa.

Parklandin kaupungista, Floridan osavaltiosta kotoisin oleva yhdysvaltalaishyökkääjä on Wildin neljännen kierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Duhaime poimittiin Wildiin vuorolla 106.

Hyökkääjän uusi sopimus on arvoltaan 1,1 miljoonaa dollaria. Ensi kesänä Duhaime on rajoittamaton vapaa agentti, mikäli Wild ei tee yhdysvaltalaisen kanssa jatkosopimusta ennen heinäkuun alkua.

183 senttiä pitkä ja reilut 80 kiloa painava laitahyökkääjä laukoo vasemmalta. Duhaime on NHL-urallaan pelannut yhteensä 131 ottelua ja iskenyt 15 maalia. Tehopisteitä on kertynyt 27. Jäähyllä Duhaime on istunut sitäkin enemmän, sillä minuutteja on kertynyt boxissa 164 kappaletta.

Pudotuspeleissä syvyyshyökkääjä ei ole vielä onnistunut tehoilemaan, vaikka otteluja on kahdelta kaudelta koossa 12 kappaletta.

Wildilla on ensi kaudeksi vielä reilut seitsemän miljoonaa dollaria palkkatilaa jäljellä. Sopimuksen tarvitsevat rajoitetut vapaat agentit eli maalivahti Filip Gustavsson ja puolustaja Calen Addison.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL