Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tshekkitaituri löysi NHL:stä uuden kodin! – ”Loistava mahdollisuus…”

Detroit Red Wingsin Filip Zadinalta odotetaan tason nostoa.
AOP

NHL:ssä melko ikävään rakoon joutunut tshekkitaituri on löytänyt uuden kodin. Detroit Red Wingsin ulosostama hyökkääjä teki uudelleenrakennuksessa rypevän länsirannikon joukkueen kanssa sopimuksen, joka antaa mahdollisuuden niin pelaajalle kuin organisaatiolle.

San Jose Sharks on tehnyt mielenkiintoisen vedon. Sharksin GM Mike Grier on kiinnittänyt tshekkihyökkääjä Filip Zadinan vuoden mittaiseen sopimukseen.

Zadina vapautui markkinoille, kun Detroit Red Wings osti hyökkääjän sopimuksen ulos. Red Wings yritti tshekkihyökkääjän toiveesta kaupata tätä, mutta kauppakumppania ei silloisen sopimuksen omaavaan hyökkääjään löytynyt.

Laitahyökkääjän tuore sopimus on arvoltaan 1,1 miljoonaa dollaria, joka on loistava mahdollisuus, sillä parhaimmillaan Zadinasta on pitkäksi aikaa iloa Sharksille tai sitten hyökkääjä on hyvä kauppatavara.

24 vuotta marraskuussa täyttävä Pardubicesta kotoisin oleva tshekkihyökkääjä varattiin NHL:n kesän 2018 varaustilaisuudessa. Red Wings poimi lupaavan hyökkääjän koko varaustilaisuuden kuudentena pelaajana.

Vasemmalta laukova Zadina on 183 senttiä pitkä pelaaja, joka on urallaan pelannut tähän mennessä 190 ottelua ja iskenyt näissä 68 tehopistettä. Viime kaudella Zadinalle kertyi Red Wingsissä 30 ottelua, joissa syntyi seitsemän tehopistettä. Toissa kaudella hyökkääjä teki 74 otteluun heikossa Red Wingsissä kymmenen maalia ja ennätyspisteensä eli tehot 10+14.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL