Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippupuolustajalle hurja sopimus! – Tuleva Norris-voittaja?

Colorado Avalanchen huippulupaava kanadalaispuolustaja Bowen Byram.
AOP

NHL:ssä viime kaudella karusti loukkaantumisista kärsinyt vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on tehnyt loistavan jatkosopimuksen. Avalanche kiinnitti yhden koko organisaation kirkkaimmista timanteista tuleviksi vuosiksi edulliseen sopimukseen. Tämä mahdollistaa organisaatiolle menestymisen myös lähitulevaisuudessa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on ensi kauteen lähdettäessä todella maukkaassa tilanteessa. Avalanchen GM:nä toista vuotta aloittava Chris MacFarland teki todella merkittävän jatkosopimuksen.

MacFarland kiinnitti entisen ykköskierroksen kärkivarauksen eli kanadalaispuolustaja Bowen Byramin kahden vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Nuorelle 22-vuotiaalle Byramille sopimus niin kutsuttu siltasopimus, jolla ostetaan halvalla lähitulevaisuutta, mutta sopimuksen päättyessä tälle lyödään kahdeksan vuoden mittainen sopimus.

Byram tienaa uudella sopimuksellaan yhteensä 7,7 miljoonaa dollaria. Sopimuksen arvo yhtä kautta kohden on keskimäärin 3,85 miljoonaa dollaria. Sopimuksen päättyessä perustarjous rajoitettuna vapaana agenttina olevalle Byramille on vuosi ja 4,62 miljoonaa dollaria.

Cranbrookista, Brittiläisestä Kolumbiasta kotoisin oleva kanadalaispuolustaja on 183 senttiä pitkä. Vasemmalta laukova Byram on Avalanchen ykköskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Avalanche poimi Byramin neljännellä vuorolla.

Kolmen NHL-kauden aikana puolustaja on pelannut runkosarjassa yhteensä 91 ottelua ja iskenyt näissä 43 tehopistettä. Kevään 2022 pudotuspeleissä Byram nousi yhdessä Cale Makarin kanssa joukkueensa kärkipuolustajiksi iskemällä 20 otteluun yhdeksän tehopistettä.

Ennen NHL-uraansa Bower teki WHL:ssä Vancouver Giantsin riveissä mitä halusi. 117 otteluun puolustaja takoi hurjat 40 maalia ja yhteensä 123 tehopistettä.

Mikäli kanadalaisen kehitys jatkuu, niin tulevaisuudessa Byram voi olla Norris-voittaja, eli NHL:n parhaaksi puolustajaksi valittu pelaaja, kuten seurakaveri Makar.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL