Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalaistähtien sävyttämä NHL-seura vahvistui! – ”Hurja sopimus…”

Toronto Maple Leafsin Michael Buntingille kolmen ottelun pelikielto.
AOP

NHL:ssä viime kaudella itäisen konferenssin finaaleihin tiensä selvittänyt Carolina Hurricanes on hankkinut kovuutta riveihinsä. Hurricanes palkkasi vapailta markkinoilta monipuolisen laitahyökkääjän riveihinsä pitkällä sopimuksella. Sopimuksen myötä joukkue on vielä yhden keskushyökkääjän perässä ensi kautta varten.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes sai tarvittavaa kovuutta lisää hyökkäykseen. GM Don Waddell kiinnitti kanadalaisen laitahyökkääjä Michael Buntingin kolmen vuoden mittaiseen sopimukseen.

Hurjan sopimuksen kokonaisarvo on 13,5 miljoonaa dollaria, joten hyökkääjä saa 4,5 miljoonaa dollaria keskimäärin yhdestä kaudesta.

Sopimus sisältää siirron estäviä pykäliä kaksi ensimmäistä kautta. Bunting saa kertoa kymmenen joukkueen listan, joihin häntä ei saa kaupata. Sopimuksesta kolme miljoonaa dollaria maksetaan allekirjoitusbonuksina ja allekirjoitusbonus maksettiin heti ensimmäisellä kaudella.

28 vuotta syyskuussa täyttävä Bunting on kotoisin Toronton kaupungista, Ontarion provinssista. Bunting on Arizona Coyotesin neljännen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Coyotes poimi kanadalaisen vuorolla 117.

Coyotesissa Bunting löi läpi kaudella 2020-21 iskemällä kymmenen maalia 21 otteluun. AHL:ssä hyökkääjä takoi 16 otteluun tehot 7+12. Kesällä 2021 Bunting siirtyi vapaana pelaajana kahden vuoden sopimuksella kotikaupunkinsa joukkueeseen eli Toronto Maple Leafsiin. Bunting teki kahden vuoden aikana Maple Leafsin paidassa yhteensä 112 tehopistettä 161 otteluun.

Hurricanesilla on palkkakatossa tilaa jäljellä vielä reilut kaksi miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL