Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen kiinnitys! – NHL:n mestarisuosikki kiinnitti kiertolaisen

Dallas Starsin Max Domi Buffalo Sabresia vastaan.
AOP

NHL:ssä viimeisen kerran Stanley Cupia vuonna 1967 juhlinut Toronto Maple Leafs on mielenkiintoisessa tilanteessa. Tänä kesänä joukkue sai uuden GM:n ja organisaation tulee saada tehtyä jatkosopimus ykkössentteri Auston Matthewsin kanssa. Maple Leafs on vahvistanut merkittävästi vapailla markkinoilla rivejään ja siitä kertoo myös tuorein hankinta.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs sai uuden hyökkääjän riveihinsä. GM Brad Treliving kiinnitti pitkään kiertopalkintona toimineen Max Domin sopimukseen.

Winnipegistä kotoisin oleva 28-vuotias kanadalaishyökkääjä kirjoitti Maple Leafsin kanssa yhteensä kolmen miljoonan dollarin arvoisen vuoden mittaisen sopimuksen. Vasemmalta laukova 178 senttiä pitkä hyökkääjä on Arizona Coyotesin ykköskierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta.

Domi debytoi Coyotesin riveissä kaudella 2015-16. Hyökkääjä pelasi kolme uransa ensimmäistä kautta Coyotesissa ennen siirto Montreal Canadiensiin. Canadiensissa hyökkääjä viihtyi kaksi kokonaista kautta ennen siirtymistä Columbus Blue Jacketsin palveluksiin.

Kesken kauden 2021-22 Domi kaupattiin Carolina Hurricanesiin. Viime kausi Domilla käynnistyi Chicago Blackhawksissa, mutta Blackhawks kauppasi hyökkääjän Dallas Starsiin, jossa kanadalainen pelasi vahvan runkosarjan lopun sekä pudotuspelit.

Taitavana pelaajana tunnettu Domi on urallaan pelannut 581 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 370 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Canadiensissa kanadalainen on paukuttanut 72 tehopistettä 82 otteluun.

Maple Leafs on hankkinut Domin lisäksi heinäkuussa lukuisia muitakin huippupelaajia ensi kauden joukkueeseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL