Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -sankarille hurja sopimus

Vegas Golden Knightsin Adin Hill torjui nollapelin.
AOP

NHL:ssä Stanley Cupia tänä kesänä juhlinut Vegas Golden Knights on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Golden Knihgts on kiinnittänyt jatkosopimukseen joukkueen Stanley Cupiin torjuneen kanadalaismaalivahdin. Jatkosopimuksen mitta on sopiva, mutta palkka nousi todella kovaksi.

Vegas Golden Knightsin maalilla kaikkien loukkaantumisten jälkeen ykkösmaalivahdin paikan pudotuspeleissä napannut Adin Hill on tehnyt hurjan jatkosopimuksen. Hill sai Golden Knightsilta kahden vuoden ja lähes kymmenen miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Hill tienaa jatkossa 4,9 miljoonaa dollaria kaudesta.

Hillin jatkosopimus tarkoittanee sitä, että ruotsalaismaalivahti Robin Lehner ei tule ensi kaudellakaan pelaamaan Golden Knightsin maalilla. Lehnerillä jäi viime kausi sivuun loukkaantumisen vuoksi.

Viime kauteen ykkösmaalivahtina lähtenyt Logan Thompson loukkaantui talvella ja tämän jälkeen joukkueessa päävastuun torjumisesta kantoi sekä Hill, että Laurent Brossoit. Brossoit lähti pudotuspeleihin ykkösmaalivahtina, mutta loukkaantui pudotuspelien toisella ottelukierroksella Edmonton Oilersia vastaan.

Brossoitin sopimus päättyi tähän kauteen ja hän päätyy NHL:n vapaille markkinoille yhdessä kolmosmaalivahdiksi hankitun Jonathan Quickin kanssa.

27 vuotta toukokuussa täyttänyt Hill oli NHL-urallaan ennen uutta sopimusta tienannut reilut kuusi miljoonaa dollaria. Isokokoinen 198 senttiä pitkä kanadalaismaalivahti oli Arizona Coyotesin kolmoskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Hill siirtyi pelaajakaupassa ensin San Jose Sharksiin ja sieltä viime syksynä Golden Knightsiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL