Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläistähti sai jatkosopimuksen! – NHL-joukkue hyötyi merkittävästi pelaajakaupasta

Evgenii Dadonov hassuttaa Philipp Grubaueria.
AOP

NHL:ssä menneellä kaudella läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Stars on jatkanut kesken kauden hankkimansa hyökkääjän sopimusta kahdella vuodella, mikä tuo merkittävää jatkuvuutta organisaatioon.

NHL-organisaatio Dallas Starsin GM Jim Nill on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Nill on kiinnittänyt kesken viime kauden hankkimansa venäläishyökkääjä Evgenii Dadonovin sopimusta kahdella vuodella.

Dadonov siirtyi kesken viime kauden Montreal Canadiensin riveistä Starsiin vaihdossa Denis Gurianoviin. Dadonov osoittautui erinomaiseksi vahvistukseksi Starsiin, mutta hyvin sujunut pudotuspelikevät päättyi ikävään loukkaantumiseen. Lisäksi Gurianov sai uuden alun uralleen Canadiensin riveissä.

Venäläisen sopimuksen kokonaisarvo on 4,5 miljoonaa dollaria eli 2,25 miljoonaa kaudesta. Lisäksi sopimuksessa ei ole yhtään siirron estävää pykälää.

Dadonovin aiempi kolmen vuoden mittainen sopimus oli kokonaisarvoltaan 15 miljoonaa dollaria. Hyökkääjä teki kolmen vuoden pahvin aikana Ottawa Senatorsin, Vegas Golden Knightsin, Canadiensin ja Starsin riveissä yhteensä 96 tehopistettä. Maaleja hyökkääjä naulasi huimasti 40 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL