Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL palkitsi kauden parhaat – Arvokkaimman pelaajan palkinto odotettuun osoitteeseen

Connor McDavid putsasi pöytää NHL Awardseissa
AOP

NHL-kausi 2022-23 tuli päätökseen pari viikkoa sitten, kun Vegas Golden Knights juhli seurahistoriansa ensimmäistä Stanley Cupia. Kausi laitettiin vielä viime yönä kunnolla pakettiin, kun liiga palkitsi Nashvillessä pidetyissä NHL Awardseissa kauden parhaita.

Runkosarjan arvokkaimman pelaajan palkinto eli Hart Trophy meni odotetusti Edmonton Oilersin supertähdelle Connor McDavidille. Kanadalaishyökkääjä oli lähellä toistaa harvinaisen temppunsa kaudelta 2020-21, jolloin mies oli yksimielisesti jokaisen äänestäjän valinta palkinnon saajaksi. Tänä vuonna McDavid oli yhtä lukuunottamatta jokaisen äänestäjän lipukkeessa sijoitettu ykköseksi.

McDavid pokasi itselleen myös Ted Lindsey Awardin, eli pelaajien äänestämän pystin kauden arvokkaimmalle pelaajalle.

– Uskon, että Ted Lindsay Award on kaikista täällä jaettavista pelaajapalkinnoista arvokkain. On todella erityistä saada suoraa tunnustusta muilta pelaajilta, niiltä, joiden kanssa kamppailee jokaisena iltana, McDavid kommentoi.

McDavidin illan kruunasivat vielä pistepörssin palkinnot, sillä mies napsi myös parhaan maalintekijän Maurice ”Rocket” Richard Trophyn sekä pistepörssin voittajan Art Ross Trophyn.

Puolustuspään parhaiden palkinnot pokasivat tänä vuonna ruotsalaistähdet, kun San Jose Sharksin ruotsalaistähti Erik Karlsson palkittiin kauden parhaana puolustajana ja hänen maanmiehensä, Bostonin Linus Ullmark, kauden parhaana maalivahtina.

Parhaan valmentajan pysti meni Bostonin Jim Montgomerylle. Vuoden tulokkaaksi valittiin Seattle Krakenin Matty Berniers.

Suomalaisia ei palkintotilaisuudessa tällä kertaa palkittu. Dallasin Miro Heiskanen oli puolustajien listauksessa seitsemäs ja Nashvillen Juuse Saros maalivahdeista neljäs. Mikko Rantanen ylsi Hart Trophyn äänestyksessä kuudenneksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL