Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähdelle jättisopimus!

Timo Meier
AOP

Maailman parhaassa jääkiekkoliigassa eli NHL:ssä alkaa vuotuinen varaustilaisuus Nashvillessa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. NHL:ssä on viime aikoina tapahtunut merkittäviä siirtoja joukkueiden välillä. Yksi vahvistuneista joukkueista on ollut New Jersey Devils, joka on tehnyt merkittäviä kauppoja. Nyt joukkue kiinnitti viimeisen palasen ensi kauden joukkuettaan kuntoon.

New Jersey Devilsin GM Tom Fitzgerald on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Fitzgerald on kiinnittänyt talvella San Jose Sharksista hankkimansa laitahyökkääjä Timo Meierin jatkosopimukseen.

Sveitsiläishyökkääjä Meier on saanut Devilsiltä kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on yli 70 miljoonaa dollaria. Kaudesta Meier tienaa 8,8 miljoonaa dollaria.

Meier täyttää lokakuussa 27 vuotta. Herisausta kotoisin oleva sveitsiläinen voimahyökkääjä on Sharksin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Sharks poimi sveitsiläisen koko varaustilaisuuden yhdeksäntenä pelaajana. Ennen tuoretta jatkosopimusta hyökkääjä oli pelaamalla tienannut reilut 26 miljoonaa dollaria.

Sveitsiläinen on pelannut urallaan 472 ottelua NHL:n runkosarjassa ja iskenyt yhteensä 163 maalia ja 330 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Meier on tehnyt 76 tehopistettä 77 otteluun Sharksin paidassa. Viime kaudella syntyi yhteensä 66 tehopistettä 78 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL