Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jarmo Kekäläiseltä kova kiinnitys! – ”Columbuksen kovaa runkoa…”

Columbus Blue Jackets juhlii voittoa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella reilusti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Columbus Blue Jackets on kiinnittänyt todellisen runkopelaajan. Blue Jackets on antanut monivuotisen jatkosopimuksen monipuoliselle hyökkääjälle, joka tulee olemaan arvokas pelaaja organisaatiolle myös tulevaisuudessa.

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on kiinnittänyt luottohyökkääjänsä jatkosopimukseen. Kekäläinen antoi kaksivuotisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Mathieu Olivierille. Olivier saapui viime kaudella Blue Jacketsin riveihin pelaajakaupassa Nashville Predatorsin riveistä.

Olivierin jatkosopimus on arvoltaan reilut kaksi miljoonaa dollaria. Kaudesta hyökkääjä tienaa 1,1 miljoonaa dollaria.

Biloxin kaupungista, Mississippin osavaltiosta kotoisin oleva Olivier on NHL:n varaamaton pelaaja. Helmikuussa 1997 syntynyt hyökkääjä teki ensimmäisen NHL-sopimuksensa neljä vuotta sitten oltuaan 22-vuotias.

188 senttiä pitkä ja lähes satakiloa painava oikealta laukova laitahyökkääjä on pelannut urallaan yhteensä 114 ottelua NHL:ssä. Näissä on syntynyt 22 tehopistettä. Viime kaudella Blue Jacketsissa Olivier iski 66 otteluun viisi maalia ja yhteensä 15 pistettä. Tehotilasto oli karusti 20 maalia pakkasella.

Olivier muodostaa monipuolisena pelaajana kovaa runkoa Blue Jacketsin kahteen alaketjuun. Olivierin lisäksi alaketjuissa kovia työmyyriä ovat Eric Robinson, Sean Kuraly ja Liam Foudy.

Ensi kauden osalta Blue Jackets on kaikki merkittävät jatkosopimukset saanut tehtyä. Palkkatilaa on vielä lähes viisi miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL