Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridalle karmeita uutisia! – Tähtihyökkääjän pelaaminen epävarmaa

Matthew Tkachuk ratkaisi Florida Panthersille finaalipaikan.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat palanneet Las Vegasiin, jossa pelataan Vegas Golden Knightsin ja Florida Panthersin välisen ottelusarjan viides kamppailu. Golden Knightsilla on kotiyleisönsä edessä mahdollisuus varmistaa mestaruus, sillä Golden Knights johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1. Neljällä voitolla mestariksi. Panthers joutuu ikävästä tilanteesta viidenteen finaaliin.

Paul Mauricen valmentamalla Florida Panthersilla on melko kova tehtävä edessä. Joukkueen tulisi voittaa kolme kauden viimeistä peliä putkeen, mutta kertaakaan ei saisi hävitä Bruce Cassidyn valmentamaa Golden Knightsia vastaan.

Äärimmäisen tärkeään viidenteen otteluun Panthers lähtee täynnä kysymysmerkkejä, sillä joukkueen pudotuspelien tähtihyökkääjä Matthew Tkachukin pelikunto on täysi arvoitus. Tkachuk huilasi neljännessä ottelussa leijonanosan kolmannesta erästä, mutta pelasi kaksi viimeistä minuuttia, kun Panthers haki tasoitusta. Yhdysvaltalaistähti ei harjoitellut Las Vegasissa välipäivän harjoituksissa, joten pelaaminen on todella epävarmaa.

– Se nähdään sitten alkuverryttelyn jälkeen, mikä on Tkachukin tilanne. Jos hän on pelikunnossa, niin hän tulee pelaamaan koko ottelun. Jokainen pelaaja, joka pelaa, kärsii jostain pienestä tai isommasta vammasta, kommentoi päävalmentaja Maurice.

Tkachuk on NHL:n pudotuspelien pistepörssissä jaetulla kärkisijalla yhdessä Golden Knightsin Jonathan Marchessaultin ja Dallas Starsin Roope Hintzin kanssa. Kaikilla on kasassa 24 tehopistettä.

Panthersilta puuttuu suurella todennäköisyydellä myös Eetu Luostarinen kokoonpanosta. Luostarinen ei ole ollut mukana yhdessäkään finaaliottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL