Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on kovaa kamaa! – Suomalainen NHL-tähti siirtohuhuissa

Nashville Predatorsin Juuse Saros jäi yksin Winnipeg Jetsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä ollaan siirtymässä kesäaikaan. NHL:n pelit päättyvät seuraavan viikon sisällä, joten enää on ratkaistavana Stanley Cup -voittaja. Finaalien jälkeen vuorossa on NHL:n varaustilaisuus ennen kuin ensimmäinen heinäkuuta käynnistyy NHL:n vapaiden pelaajien markkinat. Tämä on se aika vuodesta, kun joukkueet tekevät ratkaisuja tulevaisuutensa suhteen.

NHL:ssä on kovia siirtohuhuja vireillä. Kesällä nähdään isoja sopimuksia ja pelaajakauppoja. Myös jääkiekon tärkein pelipaikka on eri tavalla käsittelyssä. Maalivahdit ovat kaupan kesällä, mutta eivät isommin talvella pelien ollessa käynnissä.

Tämä kesä tulee olemaan merkittävä maalivahtikauppojen suhteen, sillä todella monet joukkueet ovat ilman ykkösmaalivahtia ja toiset joukkueet joista erinomainen maalivahti löytyy, pohtii uutta suuntaa.

Yksi mielenkiintoisimmista joukkueista maalivahtien suhteen on Nashville Predators. Viimeisen vuoden ajan on liikkunut erinäisiä huhuja, että suomalaistähti Juuse Saros saattaisi olla liikkumassa. Predatorsilla vaihtuu tulevalle kaudelle päävalmentaja ja uusi GM on jo palkattu David Poilen tilalle, kun Barry Trotz johtaa organisaatiota urheilupuolella.

Saros on yksi NHL:n parhaimmista maalivahdeista, joka pelaa todella paljon otteluita. Nykyistä sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, jonka arvo kaudesta on viisi miljoonaa dollaria. NHL:ssä monet Sarosta huonommat maalivahdit tienaavat enemmän, joten viiden miljoonan dollarin palkka ei ole mikään ongelma.

Suomalaisen palveluksista on Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan ollut talvella kiinnostunut Los Angeles Kings, joka siirtyy Jonathan Quickin jälkeiseen aikaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL