Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegasin supertähti pelipäällä! – Florida on lyöty kanveesiin

Chandler Stephenson iski kaksi kertaa Sergei Bobrovksyn taakse.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat ylittäneet puolivälin krouvin. NHL kautta 2022-23 on jäljellä enää maksimissaan neljä ottelua, mutta voi päättyä myös seuraavassa kamppailussa. Sen varmisti Vegas Golden Knights nappaamalla tarvittavan ryöstön Florida Panthersia vastaan. Golden Knights siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon ennen sarjan palaamista Las Vegasiin. Neljällä voitolla mestariksi.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights kaatoi Florida Panthersin Stanley Cup -finaalien neljännessä kamppailussa. Golden Knights oli Paul Mauricen valmentamaa Panthersia vastaan vahvempi 3-2 -lukemin ja siirtyi samalla voitoissa 3-1 -johtoon. Ottelusarja on ensimmäistä kertaa Golden Knightsille katkolla keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Las Vegasissa.

Ottelussa Golden Knights karkasi kahden ensimmäisen erän aikana 3-0 -johtoon. Panthers pääsi päätöserään mentäessä vielä kahden maalin päähän, mutta ei koskaan tasoihin. Golden Knightsin ykköstykki ottelussa oli Chandler Stephenson, joka iski kaksi ensimmäistä maalia. 3-0 -voittomaalista vastasi pudotuspeleissä hurjaan liekkiin yltynyt William Karlsson. Kapteeni Mark Stone syötti ottelussa kaksi maalia.

Panthersin maalit ottelussa menivät Brandon Montourin ja Aleksander Barkovin nimiin. Suomalaiskapteeni vietti tähtipuolustajan kanssa ottelussa kahden tehopisteen iltaa 1+1 tehoin. Anton Lundell saalisti syöttöpisteen Barkovin 3-2 -kavennusmaaliin kolmannen erän alussa.

Golden Knightsin maalilla Adin Hill palasi tutulle tasolleen ottamalla 29 koppia. Sergei Bobrovsky teki muutaman ison torjunnan Panthersin maalilla torjuen yhteensä 28 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL