Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussi virittelee jättikauppaa – ”Se on mahdollista…”

New York Islandersin Bo Horvat teki maskia Philadelphia Flyersin maalivahti Carter Hartille.
AOP

NHL:ssä uuden GM:n saanut Philadelphia Flyers on rakentamassa melkoisia pelaajakauppoja. Flyers siirtyi uudelleenrakennusmoodiin täysin tiistaina tiputtamalla ilmoille jättimäisen pelaajakaupan. Flyersilta odotetaan myös lisää pelaajakauppoja kesän edetessä. 

NHL:ssä viime kaudella reilusti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Philadelphia Flyers on tekemässä merkittäviä pelaajakauppoja. Flyers kauppasi venäläispuolustaja Ivan Provorovin Columbus Blue Jacketsiin, kuten Kiekkofani.com uutisoi saaden lukuisia varausvuoroja lisää. Nyt huhut pyörivät maalivahti Carter Hartin ympärillä. Hartilla on nykyistä sopimusta jäljellä vielä yksi vuosi, jonka jälkeen kanadalainen on rajoitettu vapaa agentti.

NHL:ssä on lukuisia seuroja, jotka kaipaavat loistavaa ykkösmaalivahtia pitkällä tähtäimellä riveihinsä. Näistä voidaan nostaa esiin heti Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators, Edmonton Oilers, Pittsburgh Penguins ja Carolina Hurricanes. Nämä kaikki joukkueet ovat lähellä menestymistä NHL:ssä, mikäli palikat osuvat kohdilleen.

– Me olemme valmiita tekemään kauppaa, jos oikea tarjous tulee eteen. Se on mahdollista, että Hart siirtyy eteenpäin, kommentoi GM Daniel Briere huhuja.

Nashvillessä järjestettävään NHL:n varaustilaisuuteen Flyersilla on kasassa kaksi ykköskierroksen varausvuoroa ja kaksi varausvuoroa kolmannelle kierrokselle. Flyers pyrkii todennäköisesti tekemään kauppaa sopimusta jäljellä olevista pelaajista, jotta uudelleenrakennus vauhdittuu.

Hartin lisäksi etenkin keskushyökkääjä Kevin Hayes on pyörinyt huhuissa jo pitkään. Yhdysvaltalaisella on sopimusta jäljellä kolme vuotta reilulla seitsemän miljoonan dollarin palkalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL