Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uusi päävalmentaja selvillä! – NHL:ssä puhaltaa muutoksen tuulet

Nashville Predatorsin uusi päävalmentaja Andrew Brunette.
AOP

NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle tällä kaudella jäänyt Nashville Predators on palkannut uuden päävalmentajan. Predatorsin entinen päävalmentaja John Hynes sai potkut, mutta uusi valmentaja on nyt selvillä. Tulevaisuudessa Predatorsin uskotaan pelaavaan paljon suoraviivaisempaa ja hyökkäävämpää jääkiekkoa.

NHL:ssä Barry Trotzin alaisuuteen siirtynyt Nashville Predators on saanut uuden päävalmentajan. Trotz vapautti pitkäaikaisen päävalmentaja John Hynesin tehtävistään ja palkkasi entisen pelaajansa Andrew Brunetten organisaatioon päävalmentajaksi.

Brunette toimi väliaikaisena päävalmentajana Florida Panthersissa toissa kaudella. Panthers päätti palkata tälle kaudelle Paul Mauricen päävalmentajaksi ja Brunette sai uuden työpaikan New Jersey Devilsistä Lindy Ruffin tiimistä.

49-vuotias entinen huippukiekkoilija pelasi urallaan Predatorsin riveissä 1990-luvun lopussa, kun Trotz toimi organisaation ensimmäisenä ja samalla pitkäaikaisimpana päävalmentajana.

– En pidä itseäni mitenkään hyökkäävänä valmentajana. Minun filosofia ja se kuinka näen pelin on se, että yritetään pitää kiekkoa, kun sen aika on. En halua, että joukkue luistelee kiekon perässä. Uskon, että kovan karvauspelin kautta saamme riistoja eikä tarvitse puolustaa niin paljoa.

GM Trotz tunnettiin päävalmentajana hyvin tiukasta viisikkopelistä. Trotziin Brunettessa iski nimenomaan pelin modernisointi.

– Kun katson meidän joukkuetta ja pelaajia tässä organisaatiossa junnuista alkaen, niin meillä on paljon taitoa ja nopeutta, ja tulemme varaamaan lisää tällaisia pelaajia tulevan kesän varaustilaisuudessa. Haluamme olla jatkossa hyökkäävämpi joukkue ja siinä Brunette tulee auttamaan meitä todella paljon. Tässä sarjassa siihen tehtävään ei montaa parempaa kaveria ole, kehui Trotz.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL