Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki kovan paikan edessä! – Mitä tapahtuu suomalaistähdille?

Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen.
AOP

NHL:ssä tälläkin kaudella ilman paikkaa Stanley Cup -finaaleissa jäänyt Carolina Hurricanes on tiukan paikan edessä kesällä. Organisaatiolla käynnistyy monen merkittävän pelaajan kanssa viimeinen sopimusvuosi, joka tarkoittaa Stanley Cup -ikkunan sulkeutumista. Hurricanesilta vaaditaan kesällä merkittäviä siirtoja, jotta joukkue ei jää jälleen NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin.

NHL:n pudotuspeleissä itäisen konferenssin finaaleihin hyytynyt Carolina Hurricanes on pahassa paikassa. Joukkueella loppuu tähän kauteen useiden runkopelaajien sopimukset ja monella tärkeällä pelaajalla alkaa viimeiset kaudet sopimuksistaan.

Tulevat kaudet ovat viimeiset nykyisillä sopimuksilla muun muassa suomalaistähtien eli Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen osalta.

Aho saanee kesällä jo jatkosopimuksen, mutta Teräväisen tulevaisuus on täysi kysymysmerkki.

Lisäksi ensi kauteen päättyy puolustuksesta Brett Pescen ja Brady Skjein sopimukset. Kumpikin on merkittävässä roolissa ollut jo pitkään Hurricanesin puolustusta.

Joukkueen kapteeni Jordan Staal tarvitsee kesällä myös jatkosopimuksen, mutta luotettava kolmossentteri on ilmaissut halunsa pelata Raleighissa uransa loppuun.

Staalin ketjukaveri Jesper Fast on ollut pitkään joukkueen luottohyökkääjiä kolmoskentässä.

Iso kysymys on myös maalivahtipeli, sillä Pyotr Kochetkov sai viime syksynä edullisen neljän vuoden jatkosopimuksen. Sekä Antti Raannan, että Frederik Andersenin sopimukset päättyivät tähän kauteen.

Tekeekö GM Don Waddell vielä jatkon esimerkiksi Andersenin kanssa vai lähteekö pitkän linjan GM nuorella maalivahdilla ensi kauteen ja ottaa ison riskin?

Mikäli Hurricanes haluaa menestyä ensi kaudella, niin joukkueen on hankittava lisää voimaa kahteen kärkiketjuun ja etenkin maalintekotaitoa.

Andrei Svechnikov puuttui pudotuspeleistä ja Max Pacioretty missasi käytännössä koko kauden.

Pacioretty olisi vuoden mittaisella edullisella sopimuksella hyvä haku ensi kaudeksi kolmoskenttään, mutta loukkaantumisherkälle hyökkääjälle ei enää kannata kaavailla kärkiketjun roolia.

Hurricanesista ja NHL:stä yleensä voi kuunnella tarinoita NHL-podcast Kaukosenlaidalla kautta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL