Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käsittämätön tuomio! – NHL:ssä törkytemppuun syyllistynyt tähtipelaaja sai naurettavan rangaistuksen

Vegas Golden Knightsin Alex Pietrangelo ja Edmonton Oilersin Warren Foegele.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin toisen kierroksen ottelusarjassa Vegas Golden Knightsin ja Edmonton Oilersin välillä alkavat tunteet kuumentua. Ottelusarja jatkuu viidennellä ottelulla lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa Las Vegasissa. Kummaltakin joukkueelta puuttuu ottelusta reilusti peliaikaa saavat puolustajat.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights joutuu tulemaan viidennessä ottelussa toimeen ilman tähtipuolustaja Alex Pietrangeloa. Pietrangelo sai vaivaisen yhden ottelun pelikiellon lyötyään viikateiskulla Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Leon Draisaitlia käsille neljännen ottelun viimeisillä peliminuuteilla. Pietrangelolle tuomittiin itse tilanteesta viiden minuutin rangaistus.

– Se isku oli todella vaarallinen, tiedättekö? Minun mielestäni noilla jutuilla ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa. Tuollaiset temput voisi aiheuttaa todella vakavia vammoja, kommentoi Draisaitl joka on tehnyt pudotuspeleissä 18 tehopistettä.

Pietrangelon menetys on Golden Knightsille valtava, sillä kanadalainen Stanley Cup -voittaja pelaa keskimäärin lähes 25 minuuttia yhtä ottelua kohden.

Oilersin tähtipuolustaja Darnell Nurse otti tappelun Nicolas Haguen kanssa vain 50 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä. Nurselle annettiin turhasta tappelusta yhden ottelun mittainen pelikielto ja samassa Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroft sai 10 tuhannen dollarin sakon.

Oilers voitti neljännen ottelun selvin 4-1 -lukemin. Ottelusarja pelataan loppuun paras kolmesta menetelmällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL