Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallasilta suvereeni esitys – Miro Heiskaselle jättiminuutit

Evgenii Dadonov hassuttaa Philipp Grubaueria.
AOP

NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle suurena suosikkina Seattle Krakenia vastaan lähtenyt Dallas Stars onnistui tasoittamaan otteluvoitot. Stars ryhdistäytyi pelillisesti ensimmäisen kamppailun jälkeen ja nappasi suvereenin esityksen jälkeen selvän voiton. Ottelusarjan kaksi seuraavaa kamppailua pelataan Seattlessa, jonka jälkeen viides ottelu käydään jälleen Dallasissa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars tiivisti puolustuspeliään ja nappasi hienon kotivoiton. Stars kaatoi NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen toisessa ottelussa Dave Hakstolin valmentaman Seattle Krakenin. Stars otti voiton vahvan toisen erän turvin lukemin 4-2.

Kotijoukkue karkasi ottelussa 2-0 -johtoon, mutta Kraken kavensi pelin toisessa erässä 2-1’n. Tämän jälkeen Stars iski jälleen kaksi perättäistä maalia eikä vierasjoukkue päässyt peliin enää mukaan. Kolmannen erän lopulla Hakstolin valmentama joukkue nousi vielä kahden maalin päähän, mutta kiri tyrehtyi tähän.

Starsilta maalinteosta vastasivat Wyatt Johnston, Evgenii Dadonov, Joe Pavelski ja Tyler Seguin. Pavelskille maali oli viides kahteen peliin. 19-vuotias Johnston iski ottelussa tehot 1+1 kuten myös Seguin, joka ohjasi komeasti Thomas Harleyn siniviivasta toimittaman kiekon ohi saksalaismaalivahti Philipp Grubauerin. Grubauerille kertyi ottelussa yhteensä 34 torjuntaa.

Miro Heiskanen pelasi Starsin joukkueesta ylivoimaisesti eniten. Heiskanen keräsi reilut 28 minuuttia peliaikaa ja oli molempien Krakenin maalien aikana kentällä. Krakenin maalit menivät tulokashyökkääjä Tye Kartyen ja kokeneemman Jordan Eberlen nimiin. Jake Oettinger nappasi Starsin maalilla yhteensä 25 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL