Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Entinen Ruotsin maajoukkuevahti avoin jatkosopimukselle KHL:ssä – ”Jos TsSKA haluaa…”

Alexei Morozov kommentoi KHL:n koronatoimia
AOP

Adam Reideborn, entinen Ruotsin maajoukkuemaalivahti, pelasi päättyneellä kaudella KHL:ssä, vaikka Venäjän hyökkäys Ukrainaan oli muuttanut monien muiden mielen sarjassa pelaamisesta. Hän ilmaisee olevansa avoin jatkosopimusneuvotteluille.

Useimmat ruotsalaispelaajat, kuten muutkin eurooppalaiset pelaajat, poistuivat KHL-kaukaloista sen jälkeen kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan yli vuosi sitten Helmikuussa.

Reideborn kertoi venäläismedialle mestaruuden ratkettua, että jatko Moskovassa on täysin mahdollinen, mikäli miellyttävä sopimus saadaan sorvattua.

– Sopimukseni päättyy nyt. Katsotaan, jäänkö tänne. Emme ole käyneet neuvotteluja pudotuspelien aikana, mutta jos TsSKA haluaa pitää minut, voimme neuvotella, Reideborn kommentoi tilannettaan mediassa.

Reideborn on myös edustanut Ruotsin miesten jääkiekkomaajoukkuetta useita kertoja. Viimeksi hän piti yllään Tre Kronor -paitaa arvokisoissa keväällä 2022 olympialaisissa. Tämän jälkeen kutsua maajoukkuetapahtumiin ei ole tullut sodasta johtuen.

Myös toinen ruotsalainen pelaaja, puolustaja Fredrik Claesson, pelasi päättyneellä kaudella Moskovassa.

Yhteensä seitsemän ruotsalaista esiintyi KHL:ssä viime kaudella. Ainoana suomalaispelaajana sarjassa jatkoi Teemu Pulkkinen Venäjällä, mutta hän jättää Traktor Tsheljabinskin. Pulkkisen tuleva joukkue ei ole vielä tiedossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL