Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja ei jatka nykyisessä seurassaan

Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews pelaa uransa viimeisen pelin Hawksissa.
AOP

NHL:ssä yksi aikakausi tulee päätökseen perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Chicago Blackhawks pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa tämän kauden osalta, kun Philadelphia Flyers saapuu United Centeriin. Joukkueet kohtasivat toisensa Stanley Cup -finaaleissa 13 vuotta sitten. Silloin Blackhawks otti nykyisen kapteeninsa johdolla ensimmäisen kolmesta Stanley Cupista.

Chicago Blackhawks tuli mielenkiintoisella tiedotteella julki torstaina. Blackhawksin GM Kyle Davidson ilmoitti, että organisaatio ei ole tekemässä jatkosopimusta pitkään joukkueen kapteenina toimineen kanadalaissentteri Jonathan Toewsin kanssa. Tähän kauteen Blackhawksissa sopimukset tulivat päätökseen niin Toewsilla kuin Patrick Kanellekin, joka kaupattiin siirtojen takarajalla New York Rangersin riveihin.

– Meillä on ollut lukuisia keskusteluja Toewsin kanssa tulevaisuudesta tässä organisaatiossa. Viimeiseksi meillä oli todella haikeat keskustelut sen suhteen, että emme tule tekemään jatkosopimusta enää tulevaisuudessa, joten tämä on viimeinen peli Toewsille Blackhawksin paidassa. Toews on tehnyt todella paljon tämän organisaation eteen, kertoi Davidson.

Winnipegistä kotoisin oleva 35-vuotias keskushyökkääjä on urallaan pelannut 1066 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 882 tehopistettä, joista maaleja on 371. Tällä kaudella Toews on pelannut 52 ottelua ja ykköskierroksen varaus kesän 2006 NHL:n varaustilaisuudesta on iskenyt 30 tehopistettä.

Toews on juhlinut Blackhawksin kanssa Stanley Cupia kolmesti. Ensimmäisen kerran 2010, toisen kerran 2013 ja viimeisen kerran kesällä 2015. Kanadalainen valittiin NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi kaudella 2012-13.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL