Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Todellinen huippunimi tarttui haaviin! – NHL:n mestarisuosikille kova vahvistus

Minnesotan yliopiston Matthew Knies Torontoon.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafs on kiinnittänyt runkosarjan viimeisellä viikolla melkoisen pelimiehen. Maple Leafs on tehnyt tulokassopimuksen varaamansa hyökkääjälupauksen kanssa, joka auttaa joukkuetta melkoisesti reilun viikon päästä alkavissa pudotuspeleissä.

Kyle Dubasin johtama Toronto Maple Leafs on tehnyt tulokassopimuksen hyökkääjä Matthew Kniesin kanssa. 20-vuotias Knies pelasi yliopistouransa loppuun Minnesotan yliopistossa ja iski viimeisellä kaudellaan 40 otteluun 21 maalia ja yhteensä 42 tehopistettä. Koko urallaan Arizonasta kotoisin oleva hyökkääjä teki 75 tehopistettä 73 otteluun.

Knies oli tällä kaudella yksi kolmesta ehdokkaasta voittamaan yliopistojääkiekon parhaalle pelaajalle annettavan Hobey Baker Awardiin. Muut ehdokkaat olivat Adam Fantilli ja Arizona Coyotesin viime kesän ykköskierroksen varaus Logan Cooley. Palkinnon voitti Michiganin yliopistossa pelaava Fantilli, jonka uskotaan olevan kakkosvaraus tulevan kesän NHL:n varaustilaisuudessa heti Connor Bedardin jälkeen.

Yhdysvaltalaishyökkääjä varattiin Maple Leafsin toimesta kesän 2021 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Maple Leafs käytti hyökkääjään varausvuoron 57.

Nuoresta iästään huolimatta isokokoinen hyökkääjä on edustanut Yhdysvaltain maajoukkuetta Pekingin olympiakisoissa viime vuonna ja Yhdysvaltain maajoukkuetta Tampereella pelatuissa MM-kisoissa. MM-kisoissa hyökkääjä keräsi kolme syöttöpistettä viiteen otteluun ja olympialaisissa tehot 1+1 neljään kamppailuun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL