Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pettynyt NHL-tähti – ”Saimme mitä ansaitsimme…”

Nashville Predators kaatoi Brayden Schennini edustaman St. Louis Bluesin.
AOP

NHL:ssä läntisen konferenssin puolella kolme joukkuetta taistelee viimeisestä pudotuspelipaikoista. Yksi näistä joukkueista on Nashville Predators, joka on pelannut kahdeksalla edellisellä kaudella pudotuspeleissä. Viime keväänä joukkue taipui suoraan neljässä ottelussa Colorado Avalanchen käsittelyssä. 

John Hynesin valmentama Nashville Predators otti lauantaina todella arvokkaat kaksi pistettä NHL:ssä. Todella pahoista loukkaantumisista kärsivä joukkue onnistui muiluttamaan divisioonavastustajaansa St. Louis Bluesia selvin lukemin. Predators kaatoi Craig Beruben valmentaman ryhmän tylyin lukemin 6-1.

Hynesin valmentama ryhmä joutui tässäkin pelissä tulemaan toimeen ilman tähtihyökkääjiään Ryan Johansenia, Matt Duchenea ja Filip Forsbergia sekä ykköspuolustaja Roman Josia. Siitä huolimatta joukkue onnistui iskemään otteluun kuusi maalia.

Tällä kertaa Predatorsin tehomiehenä hääri Tomas Novak, joka iski neljä tehopistettä. Novak iski ottelussa maalin ja syötti kolme. Tulokashyökkääjä Luke Evangelista vietti kolmen tehopisteen iltaa iskemällä maalin ja syöttämällä kaksi.

Predators karkasi ottelussa neljän maalin johtoon kahden ensimmäisen erän aikana. Päätöserässä Predators iski kaksi maalia Bluesin iskemän kavennuksen jälkeen.

– Me saimme mitä ansaitsimme tässä ottelussa. Me emme olleet lähelläkään parasta tasoamme tässä ottelussa. Hävisimme kaksinkamppailut ja menetimme kiekkoja pahoissa paikoissa. Tällaista tapahtuu, kun et ole valmis pelaamaan pelin vaatimalla tasolla, kommentoi pettynyt Bluesin tähtisentteri Brayden Schenn.

Bluesin ainokainen meni päätöserässä ruotsalaispuolustaja Calle Rosenin nimiin. Rosen vei Saroksen nollapelin vain reilut kymmenen minuuttia ennen loppua. Saksalaismaalivahti Thomas Greiss torjui ottelussa Bluesin maalilla 29 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL