Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Siirtolistan kautta tähdeksi – Suomalaishyökkääjä kuritti entistä seuraansa kahdella maalilla

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen on hurjassa maalivireessä.
AOP

Eeli Tolvanen pelaa uransa jaksoa NHL:ssä. Nashville Predators siirsi pelaajan talvella siirtolistalle, josta Seattle Krakeniin päätynyt pelaaja ei ole taakseen katsellut.

Eeli Tolvanen oli huimassa iskussa, kun hän kohtasi entisen joukkueen Nashville Predatorsin NHL:n runkosarjassa. Predatorsin siirtolistalle asettama Tolvanen oli avainasemassa johdattamassa nykyistä joukkuettaan Seattle Krakenia 2-7 murskavoittoon. Tolvanen iski kaksi maalia ja oli ottelun ehdottomia tähtiä.

Ensimmäisen maalinsa Tolvanen iski ensimmäisen erän lopussa ylivoimalla. Maali syntyi upeasta rannelaukauksesta ja sen pelasi Tolvaselle Jared McCann. Toisen maalinsa Tolvanen iski Predators-vahti Juuse Saroksen tötöiltyä kiekon suoraan Tolvasen lapaan. Tolvanen painoi ottelun voittomaaliin tyhjään rysään, sillä Saros oli niin pitkällä vastassa.

Tolvanen on ollut Krakenissa hyvässä lyönnissä, sillä siirtonsa jälkeen hän tehnyt Seatlessa 38 peliin 15 maalia sekä 10 maalisyöttöä. Pisteitä on puolikkaan Kraken kauden aikana kertynyt enemmän kuin Predatorsissa kertaakaan yhden kauden aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL