Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Miljoonamiehistölle nöyryytys! TuTo järjesti jättipommin!

Mestis
AOP

Säälipleijareiden kautta jatkoon selvinnyt TuTo liitää mielettömässä hurmoksessa. Viimeisenä joukkueena pudotuspelipaikan onkinut joukkuen tiputti jo runkosarjan seiskan Keupa HT:n suoraan kahdessa pelissä ja sama tahti näyttää jatkuvan puolivälierissä.

Mestiksen runkosarjassa tuhoisaa jälkeä tehnyt Kiekko-Espoo sai kylmän suihkun heti pudotuspelien avausottelussaan TuToa vastaan. Fiksusti pelanneet turkulaiset löivät Espoon miljoonamiehistön tiukan ottelun jälkeen lukemin 1-2 ja kaappasivat näin kotiedun sarjaan itselleen.

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa ensimmäisen erän viimeiselle vitoselle, kun kokenut Roope Ranta siirsi ylivoimalla TuTon 0-1 johtoon. Enempää maaleja avauserässä ei nähty.

Toisessa erässä Kiekko-Espoo näytti parasta osaamistaan ja TuTo oli välillä todella purjeessa, mutta selvisi vain yhdellä takaiskulla. Heti erän alussa runkosarjassa 48 tehopistettä iskenyt Arttu Tuomaala toi Kiekko-Espoon tasoihin.

Ottelun voittomaali nähtiin kolmannen erän alussa TuTon pelatessa alivoimaa. Valtteri Virtanen iski kaikkien yllätykseksi TuTon johtoon ja vaikka Kiekko-Espoo esitti raivoisan kirin ei lisämaaleja nähty. Voitto näin ollen TuTon mukaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis