Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KooKoon taistelu ei riittänyt – Tappara otti jo kolmannen kiinnityksen välieräpaikkaan

Tappara juhlii voittoa.
AOP

Tampereella pelattiin tiistaina Liigan ainut ottelu, kun Tampereen Tappara kohtasi kolmannessa puolivälieräottelussa Kouvolan KooKoon. Ottelusta saatiin todella paljon tasaisempi kuin kahdesta ensimmäisestä ottelusta, mutta voittaja oli jälleen sama. Ottelusarja on katkolla ensimmäistä kertaa perjantaina Kouvolassa.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara otti jo kolmannen kiinnityksensä välieräpaikkaan. Hallitseva Suomen mestari kaatoi jo kolmatta kertaa putkeen Olli Salon valmentaman Kouvolan KooKoon jatkoerään venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

Tapparan sankariksi ottelussa nousi ruotsalaishyökkääjä Marcus Davidsson, joka naulasi kiekon ensimmäisessä jatkoerässä ohi erinomaisesti pelanneen Nick Malikin. Malik torjui vieraiden maalilla 38 kertaa ja kotijoukkueen maalilla Christian Heljanko otti yhteensä 17 koppia.

Ottelun varsinaisen peliajan maalit nähtiin ensimmäisen erän ensimmäisen viiden minuutin aikana. Kasperi Ojantakanen vei ensimmäisellä minuutilla vieraat 1-0 -johtoon Oskari Mannisen ja Ari Gröndahlin syötöstä.

Hetkeä myöhemmin nähtiin kuitenkin tasoitusmaali ottelussa, kun Tapparan puolustaja Veli-Matti Vittasmäki naulasi tasoituksen. Vittasmäen maaliin syöttöpisteet menivät Anton Levtchin ja maanantain ottelussa tehot 2+2 tehneelle Niko Ojamäelle.

Toisen erän lopulla Tapparalla oli huima mahdollisuus siirtyä johtoon, kun joukkue pääsi pelaamaan lähes minuutin kahden miehen ylivoimaa. Tästä ei maalia kotijoukkue onnistunut kuitenkaan tekemään.

Kolmannessa erässä Tapparalla oli niin ikään ylivoimillaan mahdollisuudet toisen maalin tekoon, mutta paras paikka maalintekoon siunaantui kuitenkin KooKoolle.

KooKoo pääsi alivoimalla läpiajoon erän puolivälissä, mutta Valtteri Kemiläisen koukun myötä vieraille tuomittiin rangaistuslaukaus. Rangaistuslaukausta vetämään KooKoo passitti puolustaja Charles-Edouard D’Astousin, mutta Heljanko veti pidemmän korren.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga