Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti osui ensimmäistä kertaa uudessa joukkueessa! – Uskomaton sivallus

New York Rangersin Patrick Kane iski ensimmäisen maalin uudessa seurassaan.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin huippuseuroihin lukeutuva New York Rangers palasi voittojen tielle vaikeimman kautta NHL:ssä. Rangers kohtasi vieraskaukalossa Montreal Canadiensin, jolla ei ole enää panoksia tämän kauden runkosarjassa. Canadiensin tehokkuus oli Rangersia vastaan kovaa luokkaa, mutta vierasjoukkue onnistui kääntämään pelin nimiinsä kaikesta huolimatta.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers palasi NHL:ssä voittojen tielle. NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista nousi kolmesti tappioasemasta tasoihin Montreal Canadiensin vieraana ja voitti ottelun lopulta 4-3 -lukemin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Rangaistuslaukauskilpailun sankariksi nousi ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad, joka onnistui ainoana koko kilpailussa. Igor Shesterkin torjui kolme yritystä ja 65 minuutin aikana yhteensä 23 laukausta.

Rangersilta varsinaisella peliajalla venäläistähti Artemi Panarin oli hurjassa vireessä. Panarin sai syöttöpisteen jokaiseen joukkueensa osumaan. Chicago Blackhawksista siirtojen takarajalla joukkueen riveihin saapunut Patrick Kane iski ensimmäisen maalinsa uudessa seurassa. Kane sivalsi 3-3 -tasoituksen toisen erän loppupuolella. Yhdysvaltalaistähti sai ottelussa myös syöttöpisteen Jacob Trouban tekemään 2-2 -tasoitusmaaliin toisen erän alussa. Alexis Lafreniere vastasi Rangersin 1-1 -tasoitusmaalista ylivoimalla avauserässä.

Canadiensilta maalinteossa onnistuivat puolustaja Kaiden Guhle, laitahyökkääjä Alex Belzile huimalla rannelaukauksella ja Josh Anderson alivoimalla toisessa erässä. Guhlelle ja Belzilelle maalit olivat kauden neljännet. Voimahyökkääjä Anderson iski jo kauden 19. maalinsa. Sam Montembeault torjui erinomaisen ottelun kotijoukkueen maalilla, mutta tällä kertaa 30 koppia ei riittänyt voittoon asti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL